Vladimir Marjanović progovorio o anonimnom pismu u kom je njegova žena nazvana naručiocem ubistva

- To nije normalno. To je budalaština! - rekao je Vladimir Marjanović

  • 2
Svekar ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, Vladimir Marjanović, Foto: Milena Đorđević

Vladimir Marjanović reagovao je navode iz anonimnog pisma dostavljenom sudu u Beogradu kojim se njegova supruga naziva poručiocem ubistva svoje snajke i pevačice Jelene Marjanović. U istom pismu Dragoje Milinković, Pribojac koji je deo radnog veka proveo u inostranstvu, označen je kao navodni izvršilac ubistva.

- Ne znam kakav legitimitet se daje anonimnom pismu. To nije normalno. To je budalaština! - rekao je Vladimir Marjanović novinarima Pinka.

On je rekao da se njegova supruga Zorica oseća loše, kao i da je njegov sin optuženi Zoran Marjanović pod stresom zbog takvih navoda.

Na pitanje hoće li se odazvati pozivu za svedočenje koji su dobili članovi porodice Marjanović, Vladimir nije dao precizan odgovor.

- Kako kažu advokati, tako radimo.

Sledeće ročište zakazano je za 25. decembar, kada se očekuje da na njemu svedoče članovi porodice Marjanović: otac Vladimir, brat Miloš, snaja Milica, sin Uroš i majka Zorica.

Zoran Marjanović, Jelena Foto: Nikola Tomić/Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Podsetimo, Zoran Marjanović optužen je da je pre tri i po godine, 2. aprila 2016. svirepo ubio svoju suprugu, a pred Višim sudom 5. novembra ponovo se izjasnio kao nevin za delo koje mu se stavlja na teret.

Upravo tada sudu je dostavljeno pismo čije je navode označeni Milinković već negirao istakavši da je reč o nameštaljci njegove bivše supruge, koja se sveti posle razvoda.

(Telegraf.rs/ Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BN

    8. novembar 2019 | 14:25

    Raste zaplet i interesovanje,lepa krimi priča u nastavcima,treba da su čitaoci očarani a uskoro i rasplet.

  • Maca

    8. novembar 2019 | 15:57

    Zoki, bavi imaš najbolje advokate na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA