≫ 

Gordana koja je upucana u pekari izlazi iz bolnice: Napadač Ahmo posle oporavka odlazi pred sudije

Napadač Ahmo Huseinović će umesto oporavka kod kuće, prema nezvaničnim informacijama, biti prevezen u tužilaštvo, na saslušanje u vezi sa ranjavanjem Gordane K.

  • 15
Pekara, pucnjava, Gordana Kukolj Foto: Facebook, Telegraf

Stanje Gordane K. (37), koju je pre 15 dana u pekari "Dada", kako se sumnja, ranio Ahmo Huseinović (60), koji je zatim pokušao i da sebi oduzme život, stabilno je i ona će uskoro biti otpuštena iz bolnice.

I napadač Ahmo Huseinović se, navodno, oporavlja. Prema nezvaničnim informacijama, umesto da oporavak nastavi kod kuće biti prevezen u tužilaštvo, na saslušanje u vezi sa ranjavanjem Gordane K. U istrazi će biti saslušana i ranjena žena.

Huseinović je tog petka 25. oktobra, navodno, ušao u pekaru "Dada" na Čukaričkoj padini u kojoj je radila Gordana K. Počeo da je da razbija sve pred sobom. Nakon toga je, kako se sumnja, zapucao je u Gordanu, a kada je ranjena pala na zemlju, pucao je sebi u glavu. Žena je zadobila povrede ruku i glave opasne po život, dok je Ahmo, takođe teško povređen, jer je ispalio sebi metak u čelo. Oboje su prevezeni u Urgentni centar, gde su, zbog teškog stanja, danima bili smešteni na Odeljenju intenzivne nege.

Pekara Dada, pucnjava, Čukarica Foto: Telegraf

Navodno, motiv napada je bila ljubomora Ahma Huseinovića. Prema nezvaničnim informacijama, Gordana i osumnjičeni za napad su bili u vezi tri nedelje, a onda je ona odlučila da ga ostavi jer nije želela da vara i laže muža. Nekoliko dana pre pucnjave u pekari, Gordana, Ahmo i njen muž su se našli i razgovarali o svemu. Ona mu je, navodno, pred suprugom ponovila da je pogrešila i da sa njim ne želi da ima više ništa jer želi da sačuva brak.

Međutim, on to nije hteo da prihvati. Ahmo je, kako se sumnja, bivšoj ljubavnici nastavio da šalje poruke, pa je Gordana sa suprugom otišla u policijsku stanicu da se raspita šta da radi ako ne bude prestao da joj šalje poruke. Ona je u policijskoj stanici priznala da je sa Ahmom bila u vezi tri nedelje, da ga je ostavila i da je on sada uznemirava. Međutim, na pitanje policajca da li želi da ga prijavi, odgovorila je ne, zbog čega protiv njega nije postojala zvanična prijava.

Pucnjava, pekara, Čukarica Foto: Telegraf

Gordanine kolege su nakon što je Ahmo pokušao da je ubije negirale da su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

- Naša koleginica Gordana nije varala svog muža, to možemo da garantujemo. Taj manijak je nju dugo proganjao, a pre nekoliko dana ona je ceo slučaj sa svojim suprugom Veliborom i prijavila policiji - rekle su Gordanine koleginice.

One su izjavile da poznaju i napadača, jer je, kako su navele, Ahmo Huseinović bio njihova stalna mušterija.

Pucnjava, pekara, Čukarica Foto: Telegraf

- Tu ne sme biti reči o nekakvoj prevari muža. Gordana je lepa žena, pristojna, ljubazna, a Ahmo je naša stalna mušterija. On je često dolazio kod nas da pazari i verovatno mu se Gordana tako i svidela. Našao je njen broj i počeo da je uznemirava porukama i stalnim dolascima u radnju - objasnile su radnice pekare. Jedna od radnica pekare dodaje da je to postalo toliko nesnosno za nju, da je o svemu tome obavestila muža, a pre nekoliko dana, prema njenim rečima, oni su zajedno otišli u policiju da prijave slučaj.

Gordanin suprug Velibor K., sa kojim ima četvoro dece, od kojih najstarije ima 16, dok najmlađe dete nema ni tri pune godine, posle pokušaja ubistva žene nije želeo da priča za medije. Ni porodica napadača, supruga i dvojica sinova, nisu se oglašavali posle pokušaja ubistva i samoubistva u pekari.

Video: U ovoj pekari je upucana Gordana

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    10. novembar 2019 | 07:19

    Kad se neki majmun nameraci da zeni unisti zivot jer je bila sa njim pa misli da ima za pravo... svasta li se zove musko danas cccccc

  • Ana

    10. novembar 2019 | 08:06

    Kakva kolegijalnost. Sve fine., postene i moralne koleginice znaju sta im je radila koleginica van radnog vremena.

  • Joca BG

    10. novembar 2019 | 08:43

    Bila tri nedelje u vezi ali nije htela da vara muža i da ga laže. Da je pametan posle oporavka da te izbaci i kuće šta si mu priredila sramotno od majke i žene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA