≫ 

Snimak oružane pljačke kladionice u Kruševcu: Napadači zapucali kad je radnik odbio da im da novac

Radnik je mislio da je reč o maskenbalu u "beloj nedelji"

  • 36
Kladionica, pokušaj pljačke, Kruševac Foto: Večernje novosti printskrin

U jednoj kladionici u kruševačkom naselju Parunovac, noćas oko tri sata, četvorica maskiranih razbojnika, naoružanih pištoljima i puškama, pokušali su oružanu pljačku, a sada se pojavio snimak tog incidenta.

Gosti u lokalu nisu isprva poverovali da je zaista u pitanju pljačka, sve dok pljačkaši nisu pripucali.

Trojica su ušla u kladionicu, uz povik da je reč o pljački i zatražili da im se novac preda, dok je četvrti, kako je pokazao snimak sigurnosnih kamera ostao napolju.

Pošto je radnik odbio, isprva misleći da je reč o maskaradi u "beloj nedelji", jedan od razbojnika je ispalio hitac upozorenja, dok je drugi u znak pretnje puškom krenuo ka njemu.

Radnik je zaklon potražio na podu, držeći kasu, koja se, u pokušaju da mu je otmu, otvorila i novac se rasuo.

Neuspeli pokušaj pljačke razbojnike je naterao na beg, nakon čega su radnik i trojica gostiju, koji su svedočili nesvakidašnjoj sceni, zatvorili objekat i alarmirali policiju.

Za počiniocima se intenzivno traga.

Video: Krenuo da opljačka radnju, i pobegao brže nego što je ušao

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    10. novembar 2019 | 21:15

    Ne mogu da shvatim radnika koji rizikuje svoj mlad zivot zbog pišljive plate od 300eur da bi zaštitio novac gazdi koji ga pored svega nece sigurno novcano nagraditi jer podrazumeva se novac nesme iz kase da fali zato te placam. Svako pametan i normalan ne pokušava goloruk da krene na naoruzane pljackase jer ne znas na sta su spremni i koliko su i sami uplaseni. Das pare i ovako nisu u kasi milioni jer se svakodnevno prazni tih par stotina evra nisu vredni bas nicijeg zivota da bi se za njih borio.

  • Crveni

    10. novembar 2019 | 20:32

    A ova dva klinca sto sede u kladzi i kuliraju.. Ahahaha

  • Jea

    10. novembar 2019 | 21:32

    Da li je moguce da postoje ovolike dileje u Srbiji,prvo ovi pljackasi pa onda ovaj "idiot" od radnika...alo covece,radis za sicu i branis pare gazde milionera!!!Nije ni cudo sto smo propali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA