≫ 

Višečasovna drama u Pančevu: Muškarac pretio da će se razneti ručnom bombom

Četiri i po sata trajala je drama

  • 7

U Pančevu se tokom noći odigrala ozbiljna drama kada se Radoslav R. (58) zabarikadiorao u svojoj kući i pretio da će se razneti bombom.

Sve se dogodilo u ulici Branka Radičevića broj 22. Zbog ozbiljnosti situacije, policija i pregovarački tim su odmah izašli na teren i započeli razgovore sa Radoslavom.

Četiri i po sata trajala je drama, od 11 sati sinoć, do pola 4 ovog jutra, kada je pregovarački tim uspešno završio pregovore i Radoslav se predao ostavivši ručnu bombu.

Nakon predaje Radoslav je prevezen na psihijatrijsko odeljenje pančevačke bolnice, a dalja istraga utvrdiće sve okolnosti ovog događaja.

Na svu sreću, niko nije povređen.

Video: Okončana drama u Novom Sadu: Čovek sišao sa krova zgrade

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pancevac

    12. novembar 2019 | 10:08

    Samo bi trebalo i napisati zbog cega se to dogodilo u drzavi '' blagostanja ''.

  • Boki

    12. novembar 2019 | 11:11

    On da je hteo razneo bi se bez dizanja cele frke

  • Katrina

    12. novembar 2019 | 10:22

    Svedoci smo da u našoj zemlji svakodnevno imamo samoubistva ili pokušaje! Zapanjena sam činjenicom da se po tom pitanju ništa ne radi. Skoro sam čula da za zakazivanje kod psihijatra treba da se čeka oko 30 dana. Takođe rečeno je da smo dve godine bez nacionalne strategije za prevenciju suicida. Premijerka Brnabić je nešto najavljivala ali raspitujući se saznala sam a može se i proveriti da po tom pitanju nije ništa urađeno. Za dobrobit svih nas, našeg namučenog naroda, apelujem da se o suicidu prave tribine, jer izgleda da premijerka nema vremena da se bavi ovim pitanjima. Mnogo je tuge u nama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA