≫ 

Instruktor vožnje poginuo kod Kikinde: Pozlilo mu dok je ženu vozio kod lekara, pa je udario u drvo

Njegove kolege i članovi društva oprostili su se od njega emotivnom porukom

  • 1

Dušan Kuga (69) iz Nakova poginuo je jutros, u sredu 13.novembra, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Glavnoj ulici u Nakovu kod Кikinde. On je suprugu povezao kod lekara, ali je oko 4.30 sati automobilom “reno laguna” kojim je upravljao nedaleko od kuće sleteo s puta i udario u drvo.

Penzioner Dušan Kuga je poznati meštanin Nakova, bivši je instruktor vožnje i zapažen član КUD-a “Izvor”.On je stradao, jer mu je pozlilo u automobilu, ali prema informacijama iz PU Кikinda uzrok smrti vozača, po svemu sudeći, nije jačina udara, već je u pitanju prirodna smrt. Najverovatnije je da je Кuga doživeo infarkt, pošto je poznato da je imao zdravstvenih probema, upravo sa srcem.

Meštani koje je jutros probudio udar automobile u drvo, posvedočili su da su kola Hitne pomoći ubrzo bila na licu mesta, ali da je lekar samo mogao da konstatuje smrt vozača, a njegova supruga je, kako smo saznali, zbog povreda koje nisu opasne po život prebačena u Opštu bolnicu u Кikindi.

Uzrok smrti znaće se nakon obdukcije, jer je telo poslato u Centar za sudsku medicine u Novi Sad.

Iznenadna smrt Dušana Кuge potresla je celo selo, jer je bio dugogodišnji član muške pevačke grupe КUD-a “Izvor”, pa su njegove kolege i članovi društva veoma emotivno doživeli tragediju koja se dogodila.

- Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja...Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvek biti taj neko koji nedostaje. Bio si čuvar izvornih pesama od zaborava, ostaje nam u amanet da nastavimo tamo gde si stao, a ti ćeš živeti u nama kroz svaku ispevanu pjesmu - poruka je na Fejsbuk stranici КUD-a “Izvor”.

Video: Dekici vrata od autobusa uhvatila nogu pa ga vukao nekoliko metara

(Telegraf.rs/Dnevnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA