≫ 

Dušan pijan maltretirao majku, stezao za lice i pretio: Već je bio u zatvoru, a sada je opet uhapšen

On je osuđivan za nasilje čak tri puta

  • 6

Dušan V. (43) iz Brusa završio je u pritvoru nakon što je pijan maltretirao majku u kući, saznaju "Novosti".

Nesrećna žena je potvrdila kako ju je sin gurao, stezao za lice i pretio, a kasnije je i pretio pripadniku policije i ometao u radu službenike Policijske stanice Brus - Policijske uprave Kruševac.

- U trenutku kada se dogodilo nasilje u porodici, osumnjičeni je bio pod dejstvom alkohola, a nije mu ni prvi put, jer je reč o povratniku, ranije osuđivanom za nasilje čak tri puta - navodi izvor "Novosti".

Izricane su mu dva puta hitne mere po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, kao i mere bezbednosti lečenja alkoholičara u ustanovi zatvorenog tipa.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Brusu potvrđeno je za "Novosti" da je osumnjičenom određen pritvor zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici i krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Dušan V. je uhapšen krajem marta 2018. godine gotovo zbog istovetnih krivičnih dela. Kako saznajemo, tada ga je policija uhapsila zbog nasilja u porodici i napada na službeno lice. Tom prilikom je, prema nezvaničnim saznanjima "Novosti" šutirao majku, sa kojom inače, živi u Brusu, a policijaca je pokušao da udari prilikom intrvencije. Početkom februara te godine izašao je iz zatvora.

Video: Maloletne nasilnice presrele devojčicu (14), čupale je i šutirale u grudi

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm🖤

    14. novembar 2019 | 08:53

    Kakav to NEcovek treba da budes da podignes ruku na MAJKU...☹️🤔😒

  • Zgb

    14. novembar 2019 | 07:42

    Trebaju mu dat lekciju iz ljepog ponasanja u zatvoru

  • Pero

    14. novembar 2019 | 08:25

    Pa njega ne treba da pustiti na slobodu kad je takav kreten boze sacuvaj tako ce sutra nekog da ubije pa posle kuke lele sta uradismo taj da ostane dozivotno da ne izlazi nikad na slobodu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA