≫ 

Kako je pao manijak iz Beograda: Napao devojčicu u školskom WC-u, pa pretio da će je sutra silovati

Miloš M. je ušao za tinejdžerkom u toalet škole, zatvorio vrata za sobom, stao ispred nje i počeo da je dodiruje po struku i zadnjici

  • 33
manijak sa Vračara Foto: MUP

Beogradska policija je uhapsila Miloša M. (21) zbog sumnje da je pratio 16-godišnju učenicu drugog razreda Treće beogradske gimnazije, ušao za njom u toalet škole, zatvorio vrata za sobom, stao ispred devojke i počeo da je dodiruje po struku i zadnjici.

Zatim je, kako se sumnja, počeo da otkopčava kaiš svojih pantalona. Tada je preplašena devojka vrisnula i uspela da pobegne do prve učionice gde je sve ispričala profesorki, koja je odmah obavestila rukovodstvo škole o slučaju.

Napasnik je zapretio učenici da će se sutra vratiti da je siluje i uspeo je da pobegne.

Rukovodstvo škole odmah je prijavilo slučaj policiji, a kamere u gimnaziji snimile su osumnjičenog koji je zatim, u saradnji sa građanima, prepoznat, identifikovan i uhapšen.

Kako je saopštio MUP, on je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju i više krivičnih dela polno uznemiravanje. On se sumnjiči da je 18. oktobra, na teritoriji gradske opštine Vračar, pokušao da siluje maloletnu žensku osobu.

Milošu M. određeno je zadržavanje do 48 sati po nalogu Višeg javnog tužilaštva. Nakon zadržavanja, biće priveden na saslušanje nadležnom tužilaštvu.

Istraga o ovom slučaju je u toku.

Video: Ovako je pao manijak iz tramvaja koji je zlostavljao devojčicu

(Telegraf.rs/ Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    14. novembar 2019 | 10:44

    Pune ulice i autobusi takvih.

  • Rade

    14. novembar 2019 | 10:50

    Kako je ovaj ludak ušao u Školu? Zašto samo inicijali? Puno ime i prezime ime Tate, Mame, Babe, Dede odakle je, osuditi ga 30 godina teške robije, kastrirati ga. Prema manijacima nebi trebalo imati milosti!!!

  • Simon16

    14. novembar 2019 | 10:11

    21god??! Ja rekao 40+ sta droga radi ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA