Pogledajte snimak hapšenja Mladena Tocila kod kojeg je pronađeno 77 kilograma heroina u Mladenovcu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ova akcija MUP nastavak sjajnih rezultata i beskompromisne borbe protiv trgovine narkoticima

Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je jutros u policijskoj akciji u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina.

Tocilo je od ranije poznat po brojnim krivičnim delima.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je ova akcija MUP nastavak sjajnih rezultata i beskompromisne borbe protiv trgovine narkoticima.

- Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na više od 5.000.000 evra, a policija je tokom ove akcije oduzela i više skupocenih automobila - izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Uhapšeni su vođa kriminalne grupe M. N. (1982) i članovi S. N. (1982) i V. C. (1966), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa osumnjičenih, kao i više lokacija koje su koristili na teritoriji Beograda, pronađena je droga čija se vrednost procenjuje na oko 5.000.000 evra.

Kako se sumnja, ova organizovana kriminalna grupa je u prethodnom periodu drogu nabavljala iz Turske, a potom je distribuirala širom Srbije.

Policija je u ovoj akciji zaplenila i više skupocenih automobila i moticikl.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Boki

    Nebi ga uhapsili da je i dalje delio sa njima garant. 😎

  • bratski savet

    Mešavina Runija i Zokija Šumadinca

  • Neimar

    I koja korist stostega uhvatili neodizimate dilerima imovinu me pretresate kuce damu se oduzme nadeni novac Dada cega osudit I nakon 6meseci nice pusten uz nekakvu nanognicu sa kojom oda po gradu a I u zatvoru tone holidej svaka soba televizor internet teretana a mobajle I drove vise IMA u zatvoru nego na slobodi

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima