≫ 

Detalji užasa u Čajetini: Sumnja se da je zaklao suprugu, umotao je u jorgan, pa pokušao da se ubije

Oni su, inače, živeli u zabačenom zaseoku, a do njihove kuće se dolazi makadamskim putem

  • 5

M. S. (68) u sredu uveče nožem je zaklao suprugu (62), a zatim i sebe isekao po vratu u kući u selu Rožanstvo kod Čajetine. Telo ubijene žene nađeno je u hodniku, umotano u jorgan, a muškarac je u teškom stanju prebačen u užičku bolnicu.

Motiv brutalnog porodičnog zločina još se utvrđuje, a prema izjavama komšija, M. S. je bio sklon alkoholu, ranije je često tukao suprugu i lečio se na psihijatrijskoj klinici.

Oni su, inače, živeli u zabačenom zaseoku, a do njihove kuće se dolazi makadamskim putem. Supružnici su bili sami u toj kući, a njihove dve odrasle ćerke žive u Arilju.

Ubistvo, krvav nož, napad, žena ubola ženu

Ubio je ženu, pa pokušao samoubistvo Foto-ilustracija: Profimedia

Meštani žale za ubijenom i kažu da nije bilo vrednije i poštenije žene u tom kraju.

- Ceo život je trpela prgavog muža koji je često znao da je udari iz čista mira. Ona je stalno radila, borila se, a on je stalno nasrtao na nju. Bila je sitna ženica, imala je nekoliko ovaca, štedela je i kućila se polako, dok je on pijančio. Bio je prethodinih dana na pregledu u psihijatrijskoj bolnici, ćerke su ga tamo vodile... U nedelju se vratio kući, a posle toga je presudio jadnoj ženi. Velika tragedija - kaže jedan od komšija.

Stravičan prizor u njihovoj kući zatekla su dvojica meštana. Njih su u sredu pozvale ćerke supružnika i zamolile ih da provere šta se dešava s njihovim roditeljima, pošto se dva dana ne javljaju na telefon.

- Prišli smo njihovoj kući i počeli da dozivamo komšinicu, ali se niko nije odazivao. Zatim se kroz odškrinuta vrata pojavila glava M. S., pokušavao je nešto da nam kaže, ali je samo krkljao. Onda smo videli da mu je vrat sav krvav, bilo je jezivo. Nismo ga razumeli šta je hteo da kaže, pa je prstom pokazivao prema hodniku. Prišao sam vratima i video jorgan na podu. Kad sam ga pitao gde mu je žena, podigao je deo jorgana ispod kog se pojavila njena glava. Videla se velika rana na vratu, bilo je dosta krvi - navodi meštanin.

Odmah je, kaže, pozvao policiju, koja je započela uviđaj, a M. S. je prebačen na užičku bolnicu, gde su lekari stabilizovali njegovo stanje i on više nije životno ugrožen.

Ženino telo poslato je na obdukciju kako bi se utvrdilo kad je tačno ubijena. Moguće je da joj je suprug presudio u ponedeljak, jer su je komšije tog dana poslednji put videle.

Video: Ubijena žena u bašti kafića u Kruševcu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    15. novembar 2019 | 04:20

    Zenu je znao kako da ubije asebe je malo pristedio.Sta ce jadan,nije mu lako.

  • Suzana

    15. novembar 2019 | 01:32

    Ne postoje reči kojima bih iskazala tugu koju osećam posle ovako pročitane vesti. Toliko mi je žao sirote, poštene, vredne žene. Ko zna koliko još ovakvih slučajeva ima a o tome se ćuti. Mislim na zlostavljanje i to što se trpi.. Niko ovo ne zaslužuje... niko. A opet kad takve žene sakupe hrabrost i napuste svoje zlostavljače, prodju isto kao i kada ostanu u tom braku. Ne znam šta se dešava, ali vidim da je veliko ZLO u ljudima!!! PRETUŽNO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA