≫ 

Dačićeva kumica prijavila oca i brata za seksualno uznemiravanje

"Na dalekom sam putu, kad se vratim, videću šta mogu da uradim", rekao je ministar spoljnih poslova

  • 2
Devojčica, zlostavljanje, plače, romkinja Foto: Profimedia/Alamy

Šabačka policija uhapsila je muškarca iz okoline Bogatića koji je osumnjičen da je seksualno uznemiravao svoju ćerku (13), i to zajedno sa svojim sinom i devojčicinim starijim bratom koji je takođe priveden.

Njih dvojica su osumnjičeni za delo nedozvoljene polne radnje. Kako Kurir nezvanično saznaje, devojčica je najmlađi član višečlane porodice, koju je, kada je imala godinu i po dana, krstio tadašnji ministar policije i predsednik SPS Ivica Dačić.

- Dačić je 2008. posetio porodicu iz okoline Bogatića koja je imala veći broj dece, a potom prihvatio da najmlađoj ćerki bude kum. Upravo ta devojčica je nedavno prijavila da trpi zlostavljanje od oca i brata - naveo je izvor Kurira.

Povodom ovog slučaja, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić naveo je da jeste krstio poslednje dete u višečlanim porodicama, ali da nije u kontaktu sa njima.

- Strašno. Ne znam ništa o ovim problemima, ali ako im treba pomoć, stojim im na raspolaganju. Na dalekom sam putu, kad se vratim, videću šta mogu da uradim - rekao je ministar.

Jezivi slučaj zlostavljanja policiji prijavila je nastavnica osnovne škole koju devojčica pohađa nakon što joj se ona požalila. Devojčica je, navodno, prvo pokušala da razgovara sa majkom, ali pošto ona nije želela da joj pomogne, odlučila je da sve ispriča nadležnima u školi - navodi izvor Kurira i dodaje:

- Devojčica je rekla da su je otac i brat terali da skida garderobu, posle čega su je gledali, pipkali i mazili, a kasnije je dodala da ju je njen otac pod dejstvom alkohola dodirivao po stomaku i grudima. Kako je otac, prema tvrdnjamaa devojčice, često bio pijan, ovo je postalo uobičajeno, nekad čak i 4 do 5 puta nedeljno.

Ona je ispričala da je brat nije terao da se svuče, ali ju je neprikladno dodirivao.

Devojčica je nadležnima ispričala i da je po kući morala da radi sve poslove.

- Otac ju je terao u nadnicu, pa nije redovno pohađala školu jer je brala duvan. Zarađen novac, navodno, davala je ocu, slabo je jela, a majka nije želela da je salsuša i pomogne joj. Nesrećno dete je pokušalo i da pobegne od kuće zog problema koje je imala - ispričao je sagovornik Kurira.

On je naveo da je devojčica pobegla kod sestre u obližnje selo, jer iz straha nije smela ranije da prijavi slučaj.

- U ceo slučaj je uključen i Centar za socijalni rad, pa je devojčica smeštena u porodicu svoje rođene sestre u selu kod Sremske Mitrovice - naveo je on.

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    16. novembar 2019 | 09:29

    Neka istraga pokaže istinu koja treba da pobedi a krivac kažnjen.

  • Da,da,da

    16. novembar 2019 | 15:49

    Centar za socijalni rad neka devojcicu odmah oduzme ovoj monstruoznoj porodici sa odlykom da se ne vrate u pakao. Jadna devojcica neka ih zaboravi i nikada da ih pomene a ne pogleda. A ta majka nije majka vec vestica. Zivotinje su danas bolje nego ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA