• 16

Otac i sin iz Bogatića dobili pritvor do 30 dana zbog obljube devojčice: Kakve kazne im prete?

Žalila se majci, ali ona joj nije pomogla, već je štitila oca i sina

  • 16

Viši javni tužilac u Šapcu odredio je pritvor do 30 dana ocu i sinu iz Mačvanskog Metkovića kod Bogatića zbog obljube četrnaestogodišnje ćerke odnosno sestre.

Oni su u pritvoru zadržani zbog sumnje da su počinili dva krivična dela - obljuba deteta iz člana 180. Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena zatvorska kazna od pet do dvanaest godina, u vezi sa članom
197 (rodoskvrnuće) za koje je predviđena kazna od šest meseci do pet godina.

Od avgusta prošle godine, pa sve do ovog leta, prema navodima devojčice, otac je kad god bi se iz kafane vratio pijan tražio da skine odeću da bi je posmatrao, mazio i pipkao. I stariji brat ju je, prema njenim navodima, često dodirivao kao da mu nije rođena sestra.

Često se, kako je izjavila policiji, žalila majci, ali ona joj nije pomogla već je štitila oca i sina.

Kada više nije mogla da trpi torturu i sama nije pronašla rešenje da se skloni iz kuće, svoju jezivu priču je prvo ispričala jednoj nastavnici u svojoj školi koja je o svemu upoznala njenog razrednog starešinu.

U utorak je školski tim za sprečavanje nasilja podneo prijavu Centru za socijalni rad, a policija je u četvrtak uhapsila oca i sina.

Devojčica je juče privremeno smeštena u hraniteljsku porodicu u jednom selu kod Bogatića.

Video: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sloba

    Polako srbija pokaze svoje pravo lice silovanja ubistva i ovako silovanje svoje dece o ljubomori da i nepricam dzabe se svi kurce zbog zapad samo na zapadu nema to u ovoj formi ovo pocinje glavna tema u novine da bude

  • Mila

    Ko lupa ove minuse????? Jel moguce da ima ovoliko bolesnika medju nama?????

  • Your Name

    Gle cuda, Srbima najvise kriva majka, a ne ova dva izopacena vola. Ovo je zemlja zenomrzaca. Nije vam palo na pamet da je i ta zena verovatno trpela zlostavljanje i da za bolje i ne zna. Da li ste pomislili da ne zna sta da uradi i nema gde da ode. Treba posmatrati stvari iz perspektive onoga kome se desavaju, a ne iz svoje. U pitanju je siromasna, socijalno i emocionalno zapustena porodica.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima