≫ 

Detalji ljubavnog trougla u Jagodini: Bivši momak ispalio 2 hica u pravcu sadašnjeg, pa popio batine

Osumnjičeni za pokušaj ubistva je na poziv bivše devojke Jovane P. (32) došao u Jagodinu iz Beograda, a u međuvremenu u tom gradu pokvario se automobil u kome je Jovana bila sa dečkom na putu za Sofiju

  • 24
Preljuba, Ljubomora, Odmeravanje, tuča, svađa

Foto-ilustracija: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Jagodini odredilo je zadržavanje Marku O. (39) iz Beograda, zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju i Pavlu S. (26) i Janku M. (24) iz Jagodine zbog krivičnog dela teške telesne povrede u saizvršilaštvu.

Telegraf.rs je juče pisao o uličnoj tuči u koju su umešana dvojica Jagodinaca i jedan Beograđanin, a sada polako postaju poznati detalji.

Radi se o tome da je osumnjičeni za pokušaj ubistva na poziv bivše devojke Jovane P. (32) došao u Jagodinu iz Beograda, a u međuvremenu u tom gradu pokvario se automobil u kome je Jovana bila sa dečkom na putu za Sofiju.

Dok je automobil bio na popravci, devojka je sedela u obližnjoj kladionici, gde je došlo do svađe između njenog bivšeg i sadašnjeg momka.

Nakon rasprave osumnjičeni je napustio lokal, a zatim se vratio, izvadio pištolj i tom prilikom ispalio dva hica u pravcu oštećenog, na svu sreću nije ga pogodio, a kada je oštećeni pobegao iz kladionice i pozvao policiju, osumnjičeni je započeo raspravu sa bivšom devojkom.

Videvši da svađa između bivših partnera kulminira Pavle S. i Janko M. kreću da se obračunaju sa naoružanim mladićem i tom prilikom metalnim montiračem za gume zadaju mu teške telesne povrede u vidu preloma nosa sa dislokacijom nosnih kostiju.

Momci iz Jagodine su uhapšeni zbog nanošenja teških telesnih povreda, a Beograđanin zbog nedozvoljenog posedovanja i nošenja oružja i zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju.

Video: Pucnjava u pekari u Beogradu, dve osobe teško ranjene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari Zapad

    17. novembar 2019 | 11:29

    Pustaj momke iz Jagodine na slobodu i daj im novcanu nagradu. Magarac sa pistoljem je mogao da ubije tog decka, a da ovi momci nisu usli u obracun sa njim mozda bi i devojka stradala. Neka su ga izlomili. Manguo nosa pistolj i misli da je opasan. Nagrada za ta dva momka a ne pritvor.

  • Kodiaq

    17. novembar 2019 | 12:11

    Za zenama i autobusom ne treba trcati uvek naidje druga

  • Dejan

    17. novembar 2019 | 10:03

    Jel dobila "Jagodinka" neku kaznu za izazivanje celog ovog cirkusa? Sve se moze proveriti, npr poruke na mob i sl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA