≫ 

Tri tragedije u nekoliko sati, 3 mrtvih u Srbiji: Žena i mladić sleteli s puta, prevrnuo se traktor

Žena (34) i dvojica mladića (24) su preminuli na licu mesta

  • 2
saobraćajna nesreća automobil,grad niš Foto: Telegraf.rs

Na putu Niš - Gadžin Han, kod sela Krastavče, noćas oko 1 sat poginula je A. M. (34), iz sela Mali Krčimir u opštini Gadžin Han, kada je, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, automobilom sletela sa kolovoza i prevrnula se. Njen suprug M. M. (34) je tom prilikom lakše povređen.

Nesrećna A. M. je, od posledica saobraćajne nesreće preminula na licu mesta. Do nesreće je došlo kada je "jugo" kojim je upravljala A. M, iz još neutvrđenih razloga skrenuo na levu stranu, sleteo s kolovoza i prevrnuo se na krov.

Put Kruševac - Ražanj

Tri sata kasnije, na putu Kruševac - Ražanj, "pežo 206", kojim je upravljao D. A. (24), sleteo je sa puta i prevrnuo se. D.  A. je takođe preminuo na licu mesta.

Lukovo kod Svrljiga

I treća nesreća desila se danas na srpskim putevima. U selu Lukovo kod Svrljiga oko 8.20 sati, na lokalnom putu, prevrnuo se traktor kojim je upravljao S. LJ. (24). Nesrećni mladić je nakon prevrtanja traktora poginuo na licu mesta.

Istrage ovih nesreća su u toku.

Video: Automobil se prevrnuo na krov u Karađorđevoj ulici

(Telegraf.rs / D. K, Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA