• 23

Baka Coka u lošem stanju, ne seća se ubistva investitora? Njen sin kaže da je bila i na operaciji

- Ona je zaista u veoma teškom stanju, i fizički i psihički - navodi Stojankin sin Marko

  • 23

Stojanka Stojanović Coka (71), koja je osumnjičena da je 2. septembra 2018. ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića (59) na Zvezdari, u lošem je psihičkom stanju i navodno je potpuno nesvesna šta je uradila.

Njen sin Marko kaže da je njegova majka, koja u kućnom pritvoru čeka početak suđenja, nedavno iznenada izgubila svest, pa je pala na već operisan kuk. Zato ju je u četvrtak odveo u Gradsku bolnicu na Zvezdari, gde je ponovo operisana.

- Ona je zaista u veoma teškom stanju, i fizički i psihički. Ona nije sposobna da joj se sudi i nije mi jasno na osnovu čega je tužilac tvrdio da jeste! Imam gomilu dokumentacije koja dokazuje da ona stvarno nije pri sebi i da se jedva kreće - navodi Marko.

Na pitanje da li je za ovih 14 meseci ikada pomenula ubistvo Trifunovića, Marko kaže da ni reč o tome nije rekla.

- Ja mislim da ona uopšte nije ni svesna šta se dogodilo, ali i psiholozi i psihijatri su me savetovali da o toj temi ne pričam s njom. Kada nam neko dođe u kuću, ja to prethodno objasnim gostu i dam neke savete kako da se ponaša pred njom - ističe Marko.

Stojanka, prema njegovim rečima, ni pre ubistva nijednom rečju ili gestom nije nagovestila da će pucati u Trifunovića.

Stojanka i Marko Stojanović

Marko, Stojankin sin/ Foto: Informer

- Ona je tih godina zbog njega i komunalnog inspektora Boška Popovića pala u tešku depresiju, izgubila je razum zbog njih. Hteli su da nam otmu deo imovine, a kad se moja majka pobunila, počeli su da joj prete i da je maltretiraju. Podnela je i krivične prijave protiv njih zbog pretnji u junu 2017. u policiji, a kasnije je dala izjavu i u Tužilaštvu. Jedan policajac joj je tada rekao da je reč o opasnim kriminalcima. Ipak, posle izjave u Tužilaštvu ništa se nije dešavalo, a pretnje su se nastavile i postale sve gore. Ipak, ni tada nisam ni slutio da će se majka iz očaja latiti pištolja. Uprkos svemu, ona nije zaslužila sve ovo što joj se dešava - žali se Marko.

Podsetimo, zločin koji je šokirao javnost odigrao se 2. septembra 2018. u blizini Cvetkove pijace, a ubistvo su zabeležile sigurnosne kamere.

Trifunović je, naime, u blizini mesta zločina imao kancelariju i Baba Coka, kako je prozvana u javnosti, znala je da će on tog jutra oko 7.30 doći na posao. Sa kačketom na glavi i skrivenim pištoljem u cegeru krenula mu je u susret. Čim su se sreli, u blizini njene kuće, pucala mu je u grudi, zatim u međunožje, pa u glavu.

Uverivši se da je usmrtila Trifunovića, Coka se odmah potom vratila u kuću i legla u krevet. Za to vreme njen sin Marko je spavao i nije znao šta se desilo. Kada im je policija zakucala na vrata, penzionerka je bila potpuno hladnokrvna, tvrdeći da ništa ne zna.

Međutim, dokazi protiv nje su bili nesporni i ona je uhapšena. Najpre je u policiji negirala ubistvo, ali je na saslušanju pred tužiocem odlučila da se brani ćutanjem. Nakon devetomesečnog boravka iza rešetaka, u avgustu ove godine je poslata u kućni pritvor, gde čeka početak suđenja.

Video: Ukoliko nekog želite da ubijete i prođete nekažnjeno, dođite u Šetonje

(Telegraf.rs/ Informer)

Komentari

  • Dali

    Jos jedan dokaz u kakvoj drzavi zivimo, overila coveka nasred ulice, klasicna likvidacija, i svi je podrzavaju samo zato jer je zena, baba... Ne kazem da taj investitor nije bio muckaros ali sta da ga je ubio neki muskarac, ili nedaj Boze neko ko je ranije osudjivan. Pa svi bi ga razapeli ovde... Optuzena za tesko ubistvo a dobila kucni pritvor. Totalno poremećen sistem vrednosti u ovoj zemlji. Ovo je ludnica

  • Rastko

    Svi mi koji imamo takav ili slican problem smo u jako losem stanju ali bolje da smo i u takvom nego u za sva vremena uspavanom ili bogaljivom stanju kao profi navaljivaci i otimaci na nase .

  • Rastko

    I policija je imala saznanja da se radi o kriminalcima ali nije blagovremeno tj. uopste postupila po podnetoj im prijavi od strane baka Coke radi cega je prepustena na milost i nemilost uzurpatorima tudje imovine. STA nam to govori osim da hteli ne hteli moramo sami da se branimo kako znamo i umemo ili da sav svoj zivotni znoj i muku prepustimo jacima i mocnijima.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima