• 4

Srpska policija za 48 sati zaplenila 113 kilograma marihuane

Ministar policije Nebojša Stefanović pohvalio je policijske službenike

  • 4

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas policijske službenike koji su u dve odvojene akcije na teritoriji Srbije, u prethodna dva dana, zaplenili 113 kilograma marihuane.

- Posle akcije u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina, što je jedna od najvećih zaplena ove vrste narkotika u Srbiji, i zaplene 113 kilograma marihuane, mogu slobodno da kažem da su pripadnici policije, koji rade na suzbijanju narko-trafikinga, ponos Ministarstva unutrašnjih poslova i naše države - rekao je Stefanović.

Ministar je precizirao da je marihuana u dve odvojene akcije zaplenjena na teritoriji opštine Čajetina i na Graničnom prelazu Horgoš. Stefanović je pohvalio dobar rad pripadnika policije koji, kako je rekao, pokazuju izuzetnu posvećenost borbi protiv narkotika i štite Srbiju od ove pošasti.

- Očekujem da ćemo u narednim danima imati nove akcije i da će policija pokazati koliko je posvećena suzbijanju narko-trafikinga, a očekujem dobre rezultate u toj borbi i do kraja godine - zaključio je Stefanović.

Video: Policija zaplenila više od dvadeset kilograma marihuane

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ivan

    Farmaceutskim kompanijama se ne isplati da se saznaju sva lekovita svojstva pomenute biljke... Zabranjeni lek...

  • Robert

    To treba legalizovati! Nije stetno u velikoj meri! Cigarete i alkohol su gore! Ovo nije nista! Bagatela! To sto izigravate ruski rezim, je druga stvar!

  • ***

    Pod hitno unistite

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima