≫ 

Srpska policija za 48 sati zaplenila 113 kilograma marihuane

Ministar policije Nebojša Stefanović pohvalio je policijske službenike

  • 4
Zaplena marihuane, zaplenjena marihuana, droga Foto: Tanjug/MUP Srbije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas policijske službenike koji su u dve odvojene akcije na teritoriji Srbije, u prethodna dva dana, zaplenili 113 kilograma marihuane.

- Posle akcije u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina, što je jedna od najvećih zaplena ove vrste narkotika u Srbiji, i zaplene 113 kilograma marihuane, mogu slobodno da kažem da su pripadnici policije, koji rade na suzbijanju narko-trafikinga, ponos Ministarstva unutrašnjih poslova i naše države - rekao je Stefanović.

Ministar je precizirao da je marihuana u dve odvojene akcije zaplenjena na teritoriji opštine Čajetina i na Graničnom prelazu Horgoš. Stefanović je pohvalio dobar rad pripadnika policije koji, kako je rekao, pokazuju izuzetnu posvećenost borbi protiv narkotika i štite Srbiju od ove pošasti.

- Očekujem da ćemo u narednim danima imati nove akcije i da će policija pokazati koliko je posvećena suzbijanju narko-trafikinga, a očekujem dobre rezultate u toj borbi i do kraja godine - zaključio je Stefanović.

Video: Policija zaplenila više od dvadeset kilograma marihuane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    18. novembar 2019 | 15:02

    To treba legalizovati! Nije stetno u velikoj meri! Cigarete i alkohol su gore! Ovo nije nista! Bagatela! To sto izigravate ruski rezim, je druga stvar!

  • ***

    18. novembar 2019 | 14:32

    Pod hitno unistite

  • Ivan

    19. novembar 2019 | 08:26

    Farmaceutskim kompanijama se ne isplati da se saznaju sva lekovita svojstva pomenute biljke... Zabranjeni lek...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA