≫ 

Fudbalera Terzića su hteli da gepekuju na Novom Beogradu: Odrastao u Zvezdi, prešao u Fiorentinu

Radi se Aleksi Terziću, bivšem igraču Crvene zvezde, a sada italijanske Viole, potvrđeno je za Telegraf

  • 19
ALEKSA TERZIC

Aleksa Terzić; Foto: MN Press

Vest da je mladi fudbaler preživeo pravu dramu noćas na Novom Beogradu pošto su dvojica muškaraca pokušala da ga strpaju u gepek, obišla je Srbiju. Svi su se pitali o kome se radi, ali kako je potvrđeno Telegrafu, reč je o mladom reprezentativcu Aleksi Terziću, članu Fiorentine.

Terzić je bio sa mladom reprezentacijom Srbije (u21) u Nišu na meču kvalifikacija sa Rusijom 0:2, a posle meča se vratio u Beograd gde su igrači imali slobodno. Nije poznato šta je radio na Novom Beogradu u 3 sata posle ponoći kada se desio incident.

Aleksa Terzić

Foto: MNPress

Prema informacijama, prvo je u saobraćaju došlo do svađe, a zatim i do udesa kada je audi udario u BMW fudbalera, u kom se je on bio sam. Kada je mladić izašao iz automobila, oni su pokušali da ga ubace u gepek, međutim, uspeo je da ih savlada i da im pobegne.

Dvojica mladića su nakon toga uzeli njegov auto i pobegli ka naselju Kaluđerica, gde su kasnije i uhapšeni, nakon što je Aleksa Terzić prijavio slučaj policiji.

Terzić je inače ponikao u Crvenoj zvezdi, prošao je sve mlađe kategorije, posle se kalio u Grafičaru, a 2019. je otišao letos u Fiorentinu za 1,5 miliona evra. Talentovani levi bek bio je uz Dejana Joveljića i braću Ilić predvodnik sjajnog tima omladinaca Crvene zvezde.

Aleksa Terzić

Foto: MNPress

Pričalo se da će odlaskom Milana Rodića dobiti minutažu, ali posle dešavanja u zimskom prelaznom roku i velike konkurencije prekomandovan je u Grafičar. U dosadašnjoj karijeri Terzić je odigrao svega šest prvenstvenih utakmica za Crvenu zvezdu.

Zanimljivo je to da je Terzić svojevremeno imao ponudu Juventusa. Međutim, ostao je na Marakani.

- Već sam imao ponudu da pređem u mlađe kategorije Juventusa, ali želeo sam da pravilno prođem razvojni period u svojoj zemlji i u klubu koji volim. Ne bih sebi oprostio da ne ostvarim san da debitujem za Zvezdu. U budućnosti planiram prvo da zaigram za prvi tim, da ostavim trag u klubu i tek kada to ispunim biću spreman da se okušam u inostranstvu. Smatram da bi mom stilu igre najviše odgovarala španska liga. Takođe, volim i italijanski stil fudbala - rekao je Terzić svojevremeno.

Video: Srpkinju kidnapovali policajci zbog duga od 50.000 evra

(D. S. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    20. novembar 2019 | 09:33

    To je Beograd postao,sjajan a tuzniji nego ikada pre.Ako se drasticno ne poostre sudske kazne za kriminal i kriminalce bice jos mnogo gore.Terza je dobro i to je najvaznije,ali trauma ce ostati u njemu jos dugo i to je lose u celoj ovoj zivotnoj drami mladog i uspesnog coveka.

  • Dragan

    20. novembar 2019 | 10:37

    Seljani iz kaludjerice, pali a ni trepnuli nisu

  • ana

    20. novembar 2019 | 09:41

    Napisite sta je predhodilo tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA