≫ 

Uhapšeni osumnjičeni za otmicu fudbalera Terzića, jedan od razbojnika iz "audija" je još u bekstvu

Policija je pronašla ukraden automobil BMW, kao i "audi" i novčanik sa dokumentima žrtve pljačke

  • 19
Aleksa Terzić

Foto: MN Press

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. S. (22), D. I. (21) i E. J. (19) zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Policija je identifikovala još jednu osobu, koja se sumnjiči da je učestvovala u izvršenju ovog krivičnog dela i za njom intenzivno traga.

Sumnja se da su oni jutros, na Novom Beogradu na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, ukrali BMW kojim je upravljao dvadesetogodišnji mladić.

Preprečili mu put

 

Kako se sumnja, oni su "audijem" preprečili put automobilu kojim je upravljao dvadesetogodišnjak i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Oni su žrtvi zadali više udaraca, a oduzeli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod N. S. pronašla "audi" koji je korišćen prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog.

Takođe, policija je pronašla i ukradeni BMW.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Vest da je mladi fudbaler preživeo pravu dramu noćas na Novom Beogradu pošto su dvojica mladića pokušala da ga strpaju u gepek, obišla je Srbiju. Reč je o mladom reprezentativcu Srbije Aleksi Terziću, članu Fiorentine. Srećom, mladić je uspeo da pobegne.

Video: Uhapšena grupa otmičara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    20. novembar 2019 | 15:38

    Zasto zamagljuju lica delikventima koji nisu maloletni? Nek vide gradjani o kome se radi,slika i puno ime i prezime!!!

  • Deda Gile

    20. novembar 2019 | 15:37

    Dzabe hapsenje, tuzilastvo ce ih pustiti da se brane sa slobode a u medjuvremenu napravice jos neko krivicno delo. A onda ce ih sudija Majic posavetovati kako da se brane.

  • Miroslav

    20. novembar 2019 | 15:27

    Treba dati puno ime i prezime svakog razbojnika neka se zna ko su sta su i odakle su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA