Bivši dečko fatalne Jagodinke u pritvoru posle obračuna, ostali pušteni na slobodu. Pala je i žalba

Više javno tužilaštvo u Jagodini odredilo je zadržavanje Marku O. (39) iz Beograda

  • 3
Preljuba, Ljubomora, Odmeravanje, tuča, svađa

Foto-ilustracija: Shutterstock

Sukob i tuča na ulici zbog fatalne Jagodinke, koja se desila proteklog vikenda, dobila je i epilog. Podsetimo, ova filmska priča desila se zbog devojke koja je u radni grad došla sa momkom, a potom, iz samo njoj znanih razloga pozvala bivšeg dečka. On je brže-bolje seo u taksi i pohitao put Jagodine, gde se, vitlajući pištoljem, "zakačio" sa njenim sadašnjim partnerom. Usput je uspeo da se zameri i lokalnim mladićima, koji su ga napali, pa je bivši dobio i batine. I o svim detaljima jagodinske drame, mogli ste da čitate na našem portalu.

Kako Telegraf.rs saznaje u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini određeno je zadržavanje Marku O.(39) iz Beograda, zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju i Pavlu S. (26) i Janku M. (24) iz Jagodine zbog krivičnog dela teške telesne povrede u saizvršilaštvu.

Istraga protiv sve trojice

 

Više javno tužilaštvo u Jagodini sprovešće istragu protiv sve trojice. Marku O, iz Beograda, stavljeno je na teret izvršenje tri krivična dela: nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, zatim izazivanje opšte opasnosti, kao i krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

Dvojica pušteni na slobodu

 

P. S. iz Jagodine i J. M. iz Beograda stavlja se na teret krivično delo teške telesne povrede. Protiv sve trojice Više javno tužilaštvo u Jagodini vodi jedinstvenu tužilačku istragu. U toku te istrage Višeg tužilaštva u Jagodini, podnet je predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini za određivanjem pritvora svoj trojici, zbog mogućeg uticaje na svedoke, mogućnosti da ponove krivično delo, kao i uznemiravanja javnosti.

Sudija za prethodni postupak prihvatio je predlog za određivanje pritvora samo za M. O. iz Beograda i njemu je iz ovih razloga pritvor određen.

Za P. S iz Jagodine i J. M, iz Beograda takav predlog je odbijen i oni su nakon policijskog zadržavanja pušteni da se brane sa slobode.

Tužilaštvo je na ovakvu odluku Višeg suda Jagodine, u odnosu na dvojicu mladića kojima pritvor nije određen, uložilo žalbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA