≫ 

Uhapšena još jedna osoba iz grupe koja se sumnjiči da je otela BMW i novčanik fudbalera Terzića

Policija je juče uhapsila tri osobe za koje se sumnja da su umešane u ovaj slučaj

  • 8
Aleksa Terzić, hapšenje

Foto: MNPress, Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. J. (22) koji se sumnjiči da je učestvovao u jučerašnjem događaju u Novom Beogradu kada je od fudbalera Alekse Terzića (20) oduzet automobil.

Sumnja se da je M. J, zajedno sa tri osobe koje je policija juče uhapsila, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada, oduzeo vozilo marke BMW kojim je upravljao fudbaler.

Kako se sumnja, oni su vozilom marke "audi" preprečili put automobilu kojim je upravljao Terzić i uz upotrebu fizičke sile oduzeli njegovo vozilo. Potom su mu, kako se sumnja, zadali više udaraca, a oteli su mu i novčanik sa novcem i ličnim dokumentima.

Prilikom hapšenja policija je kod jednog osumnjičenog pronašla vozilo "audi" koje su koristili prilikom izvršenja krivičnog dela, kao i novčanik sa dokumentima oštećenog. Takođe, policija je pronašla i oduzeto vozilo marke "BMV".

Osumnjičenom M. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo

    21. novembar 2019 | 15:32

    Samo dugogodisnja robija moze da "opameti"ovakve razbojnike!

  • Hteo

    21. novembar 2019 | 15:39

    Kod nas ljudi preziru bogate i uspešne, umesto da odu da rade i čekaju svojih pet minuta i dođu strpljivo do uspeha oni misle ako bogatom ukradu da je to to jer je i on ukrao

  • Milica

    21. novembar 2019 | 15:34

    Ocekujem da ce biti osudjen i da ce dobiti najmanje 10 "paketa"robije!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA