• 54

Bolni detalji sačekuše u Nišu: Ubijeni Miloš doneo trudnoj supruzi kolače, pa izrešetan sa 10 metaka

Ubica je bio odlučan u nameri da ga liši života, jer je u njega ispalio čitav šaržer što ne isključuje mogućnost i da je ubistvo bilo naručeno

  • 54

Aleksinčanin Miloš Radojković (25) ubijen je u sredu sa najmanje deset metaka ispred kuće u kojoj je živeo u niškom naselju Beverli Hils. Ubica ga je zaskočio iz mraka i u njega sasuo rafal, Radojković je pokušao da mu pobegne, ali je preminuo u garaži u koju se sklonio.

Zasada nema nikakvih saznanja koja bi odvela do ubice, ali je izvesno da je mladić imao neprijatelje, jer su mu dva puta paljeni automobili.

Sve ukazuje da je ubica dobro poznavao Radojkovićevo kretanje, jer ga je napao ispred kuće u kojoj je živeo kao podstanar.

Ubistvo Nis

Foto: Telegraf

- Neposredno pre ubistva Miloš je doneo trudnoj supruzi kolače. Ubrzo je izašao iz kuće, startovao motocikl koji je parkirao ispred kuće kada je ubica sasuo u njega kišu metaka. On je uspeo da dođe do garaže, ali je tu pao kraj svog vozila "audi" i preminuo - kažu naši sagovornici iz istrage.

Ožalošćena rodbina i prijatelji pristizali su danas u njegovu iznajmljenu kuću u Nišu, ali i u dom njegovog oca Bojana u aleksinačkom selu Tešica. Među njima je bila i žena koja se predstavila kao tašta poginulog mladića. Suznih očiju, podbula od plača sa cvećem u rukama jedva je prozborila:

- Nemojte molim vas, ćerka mi je trudna, u sedmom je mesecu, imamo i bebu, mnogo smo potreseni. Imajte respekta, molim vas - kazala je ova žena.

Miloš R. ubijeni iz Niša

Ubijeni Miloš; Foto: Facebook

Ništa govorljivija nije bila ni Radojkovićeva porodica. Novinarima je rečeno da su suviše uznemireni da bi komentarisali tragediju.

Cela Tešica bruji o Miloševoj smrti za koga svi imaju samo reči hvale.

- Bio je mnogo dobar momak, on je najstariji od trojice braće. Kad se oženio, preselio se u Niš, ima tome četiri godine. Međutim, stalno je dolazio kući, naročito otkako mu je majka stradala u železničkoj nesreći. Bio je mnogo vezan za porodicu, pomagao je ocu u automehaničarskoj radnji. Bio je dobar sportista, član fudbalskog kluba "Jastrebac". Nabavljao je dresove i sve što je bilo potrebno, mnogo nas je potreslo njegovo ubistvo - kazao je jedan od drugova ubijenog mladića.

Ubistvo Nis

Foto: Telegraf

Međutim, da je Miloš imao neprijatelje dokazuju i događaji pre njegovog ubistva. Njemu je u Nišu 2014. godine zapaljen džip "BMWX", a prošle godine u Tešici izgoreo mu je takođe "BMW". Ni u jednom ni u drugom slučaju nisu otkriveni napadači.

Kako saznajemo, istraga njegovog ubistva ide u mnogo pravaca, pominju se različiti mogući motivi, ali nijedan nije dovoljno čvrst da bi u ovom trenutku doveo do osumnjičenog. Ono što je sigurno je da je ubica bio odlučan u nameri da ga liši života, jer je u njega ispalio čitav šaržer što ne isključuje mogućnost i da je ubistvo bilo naručeno.

Ubistvo Nis

Foto: Telegraf

Kako saznajemo, ispitan je i vlasnik "mercedesa" za čije je paljenje juna ove godine bio osumnjičen pokojni mladić, ali je on negirao bilo kakvu vezu sa ovim događajem.

Stanari naselja Beverli Hils šokirani su ubistvom u svom komšiluku.

- Ovo je mesto gde se tako nešto najmanje očekuje, elitno je naselje gde žive uglavnom poslovni ljudi. Čuo sam pucnjavu, ali nisam odmah shvatio o čemu se radi. Kada sam video onoliku policiju, šokirao sam se. Nisam mogao da poverujem da je neko ovde ubijen. Ništa slično se nikad ranije nije desilo - kazao je jedan od ljudi koji živi nedaleko od mesta zločina.

Video: U pucnjavi u Nišu ubijen mladić (25)

(D.K.)

Komentari

  • Vlada

    Bankovic upucan u tom naselju takodje

  • Nena

    Saučesce porodici...... Na zalost jos jedan zivot je ugašen...

  • Rastko

    Ako je ovaj momak bio dobar onda mi ostali 100% nismo u redu i treba nas pod hitno leciti dok ne bude kasno.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima