≫ 

Bilo je ljudi, ali niko nije smeo da reaguje: Saslušan fudbaler Terzić, određen pritvor osumnjičenom

Aleksa Terzić je u policiji rekao da se psihički oseća veoma loše zbog svega i šokiran je šta ga je snašlo

  • 3
Aleksa Terzić Foto: MNPress

Fudbaler Aleksa Terzić koga su pokušali da otmu 20. novembra danas je saslušan u policiji. Terzić ima povredu nosa, teško diše i ne zna kako će da trenira. Mladi fudbaler mogao bi da ima i problem sa klubom jer se nije pojavio u zakazano vreme.

Fudbaler se psihički oseća veoma loše zbog svega i šokiran je šta ga je snašlo.

- U blizini je bilo ljudi, ali niko nije smeo da reaguje - kaže Terzić.

Pritvor za Nikolu S.

Pravosnažnom sudskom odlukom zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju otmice bivšeg igrača Crvene zvezde Alekse Terzića (20), danas je određen pritvor Nikoli S.

Nikoli S. određen je pritvor za razbojništvo u cilju obezbeđenja prisustva okrivljenog kako bi se krivični postupak nesmetano vodio.

Podsetimo, svedočile su i dve devojke koje su bile u "audiju" sa dvojicom mladića. Emilija N. rekla je da "nije učestvovala ni u čemu", kao i da joj nije bilo dobro jer je "dosta popila to veče", te da uhapšenog Miloša Jevtića i Nikolu S. poznaje samo površno. Ona je ispričala da je Nikolu S. pre kobne noći videla par puta, a da je Miloša upoznala te večeri.

Saslušana je i Dušanka I. (21), kojoj je takođe ukinuto zadržavanje. I ona je rekla da je bila pijana i potvrdila je priču da su dvojica mladića jurila Terzića zbog incidenta u saobraćaju.

(Telegraf.rs / Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. novembar 2019 | 18:09

    Mnogo raspustene bande,slab odgoj u porodici,drustveno nekontrolisana masa koja uvek u nekim krvicnim delima poteze za nekim vezama, trebalo bi uvesti varedno stanje i odvojiti zito od kukolja,mislim krajnje je vreme da se uradi nesto po kratkom postupku i spasi normalan svet koji postuje zakon i ustav ove zemlje Srbije

  • misa

    22. novembar 2019 | 19:39

    Sad će da se pojavi veza ili novac pa malo nanogica malo uslovno i deca neće ni smeti da dolaze da igraju jer će da dožive istu ili sličnu sudbinu i to će da se nastavi zbog blagog zakona

  • Dale

    22. novembar 2019 | 22:46

    Nikola S. poznatiji kao Pivce. Mali je previse poleteo, valjalo bi ga prizemljiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA