≫ 

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Miloša Radojkovića: Izrešetao ga kad je dao trudnoj ženi kolače

Sumnja se da je D. M, 20. novembra ove godine, u naselju Beverli hils u Nišu, hicima iz vatrenog oružja usmrtio dvadesetpetogodišnjeg mladića

  • 28
Nis, hronika, ubistvo, Milos R Foto: Telegraf

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su D. M. (1986) iz Niša, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Kako ekskluzivno saznaje Telegraf, tragovi koje je policija pronašla na licu mesta doveli su do hapšenja osumnjičenog. U pitanju je Nišlija koji je od ranije poznat policiji, saznaje Telegraf.rs.

Sumnja se da je on, 20. novembra ove godine, u elitnom naselju Beverli hils u Nišu, hicima iz vatrenog oružja usmrtio dvadesetpetogodišnjeg mladića Miloša Radojkovića.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Miloš R. ubijeni iz Niša Ubijeni Miloš; Foto: Facebook

Podsetimo, Aleksinčanin Miloš Radojković (25) ubijen je u sredu sa najmanje deset metaka ispred kuće u kojoj je živeo u niškom naselju Beverli hils. Ubica ga je zaskočio iz mraka i u njega sasuo rafal, Radojković je pokušao da mu pobegne, ali je preminuo u garaži u koju se sklonio.

Dvaput mu paljeni automobili

Izvesno da je mladić imao neprijatelje, jer su mu dva puta paljeni automobili.

Sve ukazuje da je ubica dobro poznavao Radojkovićevo kretanje, jer ga je napao ispred kuće u kojoj je živeo kao podstanar.

- Neposredno pre ubistva Miloš je doneo trudnoj supruzi kolače. Ubrzo je izašao iz kuće, startovao motocikl koji je parkirao ispred kuće kada je ubica sasuo u njega kišu metaka. On je uspeo da dođe do garaže, ali je tu pao kraj svog vozila "audi" i preminuo - kažu naši sagovornici iz istrage.

Video: U pucnjavi u Nišu ubijen mladić (25): Policija traga za napadačem

 (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ica

    23. novembar 2019 | 11:11

    Sve sam shvatio, samo ne razumem kakva je veza izmedju ovih kolača, koji se stalno pominju i ubistva? Možda nije platio kolače poslestičaru? Ne razumem stvarno.

  • Sloba

    23. novembar 2019 | 11:16

    Seo na "motocikl", posle pao pored svog "Audija". Momak od 25 god? U "elitnom naselju Beverli hils" A bio je fin momak. Što ga bre ubiše?

  • Njanja

    23. novembar 2019 | 11:25

    I to i da je pao pored svog automobila “Audi” ne razumem zašto je to naglašeno !???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA