≫ 

Otac i sin napali vozača autobusa u Požarevcu da im je nestao kofer: Čovek doživeo infarkt

Vozač je reaniniran i njegovo stanje je stabilno

  • 16
srcani napad, infarkt, srce, muškarac Foto: Pixabay.com

Na Autobuskoj stanici u Požarevcu oko 13 časova došlo je do incidenta posle koga je vozač autobusa na liniji Beograd-Požarevac-Petrovac na Mlavi, doživeo infarkt.

Vozač (55) je reanimiran i trenutno se nalazi na Koronarnom odeljenju požarevačke Opšte bolnice. Njegovo stanje je stabilno, potvrdio je direktor Bolnice Danko Nikolić.

Nezvanično, u incidentu su učestvovala dva muškarca, otac i sin, od kojih je ovaj drugi bio putnik u autobusu. Oni su optužili vozača da im je nestao kofer, koji je pronađen u autobusu.

U Policijskoj upravi u Požarevcu je potvrđeno da se za počiniocem incidenta, ocem putnika, sa područja Velikog Gradišta, koji je najverovatnije šutnuo vozača, još uvek traga, jer je napustio lice mesta.

Protiv njega će biti podneta prijava za nasilničko ponašanje.

Kako nezvanično saznajemo, vozač autobusa je srčani bolesnik.

Video: Tuča u Železniku: Pobili se šofer autobusa i putnik

(Telegraf.rs/ RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    24. novembar 2019 | 17:36

    Pa dal je moguce ljudi moji da srcani bolesnik vozi autobus,eeej vozi narod,decu pa zar treba da ga strefi srcka u toku voznje,jel odradio lekarski pregled kako je bre prosao pregled joooj drzavo ima li te, ja ne mogu da verujem uhhh kako sam se iznervirao sad,daj molim vas recite da ovo nije istina,a ovu dvojicu nasilnika debelo ali debelo lupiti po dzepu ne zatvor tamo odlezis pa izadzes nego po dzepu da ne mogu da se opasulje.

  • Peđa

    24. novembar 2019 | 17:18

    Ovo je već zabrinjavajuće. Pa zar srčani bolesnik da vozi autobus?! Šta bi bilo da mu se napad desio u vožnji? Što se ove dvojice to će valjda sud da završi.

  • PO

    24. novembar 2019 | 17:09

    Vozač sa takvim srcem nije za taj posao,da je imao zdravo srce do infarkta ne bi došlo usled svađe,neka struka odluči o sposobnosti za ovaj posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA