Stravičan sudar kod Sente: Kamion naleteo na biciklistu i udario ga, čovek preminuo na licu mesta

Do nesreće je došlo usled neprilagođene brzine uslovima stanju puta i vremenskim prilikama

  • 0
Bicikl nesreća Foto: Privatna arhiva

I. S. (59) iz Sente, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, oko 17.30 sati, dogodila na periferiji grada.

Na putu između Sente i Gornjeg Brega, nedaleko od fabrike cigareta JTI, došlo je do kontakta između nastradalog bicikliste i kamiona. Teretnim vozilom upravljao je Kristijan F. (32) iz Padeja kod Čoke.

- Biciklista i kamion kretali su se u istom pravcu, a sumnja se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine uslovima stanju puta i vremenskim prilikama. Kamion je direktno udario biciklistu. Od zadobijenih povreda, biciklista je preminuo na licu mesta. Zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja protiv vozača kamiona podneta je krivična prijava - saopštila je policija.

Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici Osnovnog javnog tužilašta u Senti i policija.

Nadležno tužilaštvo izdalo je naredbu za obdukciju tela nastradalog bicikliste, a okolnosti pod kojima je došlo do ove teške saobraćajne utvrdiće se u redovnom postupku.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA