≫ 

Detalji pucnjave kod Ušća: Obezbeđenje ranilo vlasnika splava, nisu mogli da se pomire sa otkazom?

Članovi bivšeg obezbeđenja posle otkaza su nastavili da dolaze kao gosti i provocirali Žarka P.

  • 4
Pistolj pucnjava pucaj Foto: Pixabay

Vlasnik broda-restorana "Sava" Žarko P. (65) teško je povređen u pucnjavi koja se dogodila u nedelju rano ujutru, oko 5.40, u ugostiteljskom objektu čiji je on vlasnik. Teško je povređen i napadač Predrag Z. (45), koga je obezbeđenje broda prebilo, a potom i upucalo u nogu.

- Pucnjavi i tuči prethodila je svađa između vlasnika broda i članova bivšeg obezbeđenja, kojima je on nedavno podelio otkaze. Pale su teške reči, da bi u jednom trenutku Predrag Z. potegao pištolj i pucao u noge Žarku P. Vlasnik broda je tom prilikom teško povređen, jer je zrno okrznulo jedan krvni sud. Potom su reagovali pripadnici obezbeđenja broda "Sava" i neko od njih je upucao napadača, takođe u nogu. Uz to, Predraga su i pretukli, tako da su na kraju obojica završila u Urgentnom centru - kaže izvor Srpskog telegrafa iz policije.

Kako nezvanično saznaje "Srpski telegraf", jučerašnja pucnjava je kulminacija spora koji je trajao nekoliko dana, a čiji su akteri bili vlasnik broda Žarko P. i bivši čuvari objekta, kojima je vlasnik podelio otkaze.

- Žarko P. bio je nezadovoljan ponašanjem prethodnog obezbeđenja, čiji su članovi bliski jednoj navijačkoj grupi. Oni, po njegovom mišljenju, nisu dobro obavljali posao, ponašali su se neprofesionalno i često su sedeli u separeu kao gosti i zauzimali muziku umesto da rade svoj posao. Na kraju je prelomio i podelio im otkaze. Unajmio je nove ljude, koji su zaposleni preko agencije koju drži kik-bokser Dušan Panajotović - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Članovi bivšeg obezbeđenja nisu hteli da se pomire sa otkazom, već su nastavili da dolaze kao gosti i da pritiskaju Žarka P.

- Najpre su došli u sredu i provocirali gazdu. Od muzike su naručivali pesme "Kukavica" i "Potopiću ovaj splav", kojima su slali poruke vlasniku. Žareta su prijatelji upozoravali da ovo neće izaći na dobro i ispostavilo se da su bili u pravu - dodaje sagovornik.

Naime, u subotu se sam na brodu pojavio Predrag Z. i tražio od konobarice da zove gazdu. Kada je Žarko, došao ovaj je potegao pištolj i upucao ga.

Kik-bokser i MMA borac Dušan Panajotović poznat je u javnosti po vezi sa starletom Sorajom Vučelić, ali je dospeo i u crnu hroniku zbog toga što je išamarao pevačicu Gogu Sekulić. Njemu se sudilo i zbog pokušaja iznude 50.000 evra od jednog biznismena.

Video: Pucnjava u centru Novog Pazara: Sumnja se da je upucan sin poznatog biznismena

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borko

    2. decembar 2019 | 11:04

    Sve sami kriminalci .samo u srbiji u svaku kafanu mora da ima obezbedjenje za to sto nam je takva drzava vlast sudstvo i ostale glavestine .

  • Srbija

    2. decembar 2019 | 11:11

    Leglo kriminala, nema nazad.

  • RoBiajA

    2. decembar 2019 | 12:57

    Za opasne tipove zatvor im produžava život znači da je zatvor zdrav kao sveže voće povrće sport itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA