• 37

Majka iz Sonte kaže da je "sahranila" bebu u septičkoj: Prvo dete joj se ugušilo dok je pilo mleko

- Nije plakala i nije se mrdala. Onda sam uzela ćebe, iskopala rupu pored septičke jame i kroz nju sam bacila bebu - rekla je navodno Sabrina N. posle hapšenja

  • 37

Sabrina N. (25) iz Sonte kod Apatina izjavila je u policiji, posle privođenja, da je u osmom mesecu trudnoće rodila živu bebu, koja je posle rođenja i zaplakala. Podsetimo, ona je danas uhapšena kada je otkriveno da je tek rođenog dečaka bacila u improvizovanu septičku jamu.

Pošto je beba zaplakala, Sabrina se onesvestila. Kada je posle nekog vremena došla sebi, beba više nije davala znake života. Nije se mrdala, nije plakala. Sabrina N. je tada uzela ćebe, umotala bebu, iskopala rupu pored septičke jame u dvorištu i kroz nju bacila bebu, rekla je ona navodno posle hapšenja, prenosi Kurir. Ona je rekla i da je posle porođaja dugo krvarila.

Telo bebe pronađeno je u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici. Sabrinin muž se vratio iz Mađarske, gde radi i kada je video da se žena porodila, a bebe nema, pozvao je policiju. Leš bebe je pronađen u improvizovanoj septičkoj jami, nastaloj od starog bunara. Pošto je na bunaru teška betonska ploča, porodilja je iskopala rupu pored i u nju ubacila dete.

Sabrina Nikolic, Kristijan

Foto: facebook

Inače, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila porodicu. Pre manje od dva meseca, 20. oktobra izgubili su jednoipogodišnjeg sina Stefana. U trenutku kada je mališanu pozlilo u porodičnom domu, pored njega je bila tada trudna majka Sabrina N.

Stefan je tada sedeo pored majke i pio mleko iz flašice. Međutim, u jednom momentu se zagrcnuo i počeo da se guši. Majka je skočila, pokušala da mu pomogne, ali je dečaku mleko krenulo na nos i usta. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt deteta. Otac deteta ni tada nije bio kod kuće, već u Mađarskoj, na poslu.

Bebine noge, hronika, mrtva beba, nesreca, beba

Foto-ilustracija: pixabay.com

U pitanju je porodica slabijeg materijalnog stanja, koja maltene živi od socijalne pomoći. Kristijan je radio u Mađarskoj, a Sabrina je s tri sina ostala kući. Mali Stefan je bio najmlađi, miljenik cele porodice. Njegova starija braća imaju tri i četiri godine.

Obdukcija je pokazala da je dečak preminuo od posledica bolesti creva, na koju, do tog tragičnog dana, ništa nije ukazivalo.
Uviđaj u Pionirskoj ulici juče je dugo trajao.

Lekar iz Hitne pomoći konstatovao je smrt bebe, a telo je prevezeno na obdukciju, nakon koje će se znati da li je bila živa po rođenju. U kući Nikolića juče po podne bila je i socijalna radnica Centra za socijalni rad.

Ona je obavila razgovor s roditeljima i snimila stanje u ovoj porodici, koja ima još dva sina, starosti tri i četiri godine, nakon čega će centar preduzeti korake iz svoje nadležnosti.

Video: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • ime

    Ovo je skandal sta sve ovi romi rade sa decom. Ko zna koliko jos ovoga ima samo niko ne prijavi.. njima deca sluze za prosjacenje, iznajmljuju te bebe jedni drugima, drogiraju ih da ne placu. Ja bih ih ogranicio zakonom na jedno dete, ovo nije humano

  • Titi

    To su romi, kod njih je to normalno, čedomorstvo ima ih i previše u Srbiji...

  • Kalimera

    Dokaz vise da je luda

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima