≫ 

Majka iz Sonte kaže da je "sahranila" bebu u septičkoj: Prvo dete joj se ugušilo dok je pilo mleko

- Nije plakala i nije se mrdala. Onda sam uzela ćebe, iskopala rupu pored septičke jame i kroz nju sam bacila bebu - rekla je navodno Sabrina N. posle hapšenja

  • 37
Sabrina, Kristijan Foto: facebook

Sabrina N. (25) iz Sonte kod Apatina izjavila je u policiji, posle privođenja, da je u osmom mesecu trudnoće rodila živu bebu, koja je posle rođenja i zaplakala. Podsetimo, ona je danas uhapšena kada je otkriveno da je tek rođenog dečaka bacila u improvizovanu septičku jamu.

Pošto je beba zaplakala, Sabrina se onesvestila. Kada je posle nekog vremena došla sebi, beba više nije davala znake života. Nije se mrdala, nije plakala. Sabrina N. je tada uzela ćebe, umotala bebu, iskopala rupu pored septičke jame u dvorištu i kroz nju bacila bebu, rekla je ona navodno posle hapšenja, prenosi Kurir. Ona je rekla i da je posle porođaja dugo krvarila.

Telo bebe pronađeno je u dvorištu kuće u Pionirskoj ulici. Sabrinin muž se vratio iz Mađarske, gde radi i kada je video da se žena porodila, a bebe nema, pozvao je policiju. Leš bebe je pronađen u improvizovanoj septičkoj jami, nastaloj od starog bunara. Pošto je na bunaru teška betonska ploča, porodilja je iskopala rupu pored i u nju ubacila dete.

Sabrina Nikolic, Kristijan Foto: facebook

Inače, ovo nije jedina tragedija koja je zadesila porodicu. Pre manje od dva meseca, 20. oktobra izgubili su jednoipogodišnjeg sina Stefana. U trenutku kada je mališanu pozlilo u porodičnom domu, pored njega je bila tada trudna majka Sabrina N.

Stefan je tada sedeo pored majke i pio mleko iz flašice. Međutim, u jednom momentu se zagrcnuo i počeo da se guši. Majka je skočila, pokušala da mu pomogne, ali je dečaku mleko krenulo na nos i usta. Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt deteta. Otac deteta ni tada nije bio kod kuće, već u Mađarskoj, na poslu.

Bebine noge, hronika, mrtva beba, nesreca, beba Foto-ilustracija: pixabay.com

U pitanju je porodica slabijeg materijalnog stanja, koja maltene živi od socijalne pomoći. Kristijan je radio u Mađarskoj, a Sabrina je s tri sina ostala kući. Mali Stefan je bio najmlađi, miljenik cele porodice. Njegova starija braća imaju tri i četiri godine.

Obdukcija je pokazala da je dečak preminuo od posledica bolesti creva, na koju, do tog tragičnog dana, ništa nije ukazivalo.

Uviđaj u Pionirskoj ulici juče je dugo trajao.

Lekar iz Hitne pomoći konstatovao je smrt bebe, a telo je prevezeno na obdukciju, nakon koje će se znati da li je bila živa po rođenju. U kući Nikolića juče po podne bila je i socijalna radnica Centra za socijalni rad.

Ona je obavila razgovor s roditeljima i snimila stanje u ovoj porodici, koja ima još dva sina, starosti tri i četiri godine, nakon čega će centar preduzeti korake iz svoje nadležnosti.

Video: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    3. decembar 2019 | 22:58

    E da vidimo sta ce sad gospoda sudije da kazu , zakon je jasan " Za ubice dece dozivotna " ! Za ovo nema opravdanja i da je dete bilo izumrlo , sto cisto sumnjam ni jedna prava majka to ne bi krila bacajuci ga u septicku jamu ! , tako da sve je jasno kao dan da se radi o prikrivanju pa je na sudstvu samo da potvrdi novu tacku zakona gde je ovaj slucaj prvi od kako je zakon stupio na snagu.

  • Dijana

    3. decembar 2019 | 21:57

    Ostala dva decaka dati ocu starateljstvo nad njima jer ocigledno je da covek voli svoju decu sto dokazuje i prijava policiji bez koje se ovo nikad ne bi ni saznalo, dati mu i novcana primanja koja se daju hraniteljima kako bi mogao da bude uz svoju decu i da vodi brigu o njima a ne da se deca daju tamo nekim hraniteljima i da im se placa da gledaju decu koja su oteta od oca mimo njegove volje i koja ce posle biti prodavana, sto bi ovom coveku pored svega ovoga sto je doziveo nanelo i dodatan bol a ovu spodobu u samicu da ne vidi svetlo dana, kolko znam novi zakon za ovakve monstrume je jasan po ovom pitanju i vec je na snazi.

  • Veca

    3. decembar 2019 | 22:08

    Zašto radjaju decu kad nemaju od čega da izdržavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA