≫ 

Pritvor muškarcu koji je prebio majku i ujaka: Postao problematičan kada mu je nestalo para za drogu

J. I. je pretukao majku koja ima smetnje u razvoju i nepokretnog ujaka

  • 0
Zena, nasilje u porodici, policajac

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock/A. Nalbantjan

J. I. određen je pritvor nakon što je prekršio meru zabrane prilaska Jadranki I. i Vlastimiru M. J. I. (31) iz sela Mrčkovac kod Golupca uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući pretukao majku Jadranku (52), koja ima smetnje u razvoju, i ujaka Vlastimira M. (75), koji je nepokretan, zato što mu nisu dali novac za drogu!.

Brutalno porodično nasilje desilo se 17. oktobra. Sumnja se da je J. I. kobnog dana došao kući pijan i od majke i ujaka, koji živi sa njima, tražio novac. Međutim, oni nisu imali da mu daju, jer žive u jako lošim uslovima i od socijalne pomoći.

- Kada je shvatio da neće dobiti pare, J. I. je pobesneo i počeo rukama i nogama da udara majku. Ujak, koji je u invalidskim kolicima, govorio mu je da to ne radi i pokušao je da odbrani Jadranku, ali je J. I. tada nasrnuo i na njega - kaže izvor i dodaje da Jadranka, kao i njen brat Vlastimir, imaju vidljive modrice po celom telu.

Nakon što su dobili batine, žrtve su prijavile nasilnika policiji, koji im je odranije bio poznat po krađama i sitnijim krivičnim delima. Njemu je tada izrečena mera zabrane prilaska majci i ujaku, i to do 19. novembra, ali je on tu zabranu prekršio.

- Policija je obišla dom žrtava radi provere. Jadranka i Vlastimir su izašli ispred i rekli da J. I. nisu videli. Međutim, policajcima je to bilo sumnjivo, pa su ušli u kuću i zatekli nasilnika kako spava. Tada mu je određena zatvorska kazna od 15 dana. U međuvremenu je otkriveno da je ukrao motor u selu, pa je odmah po izlasku iz zatvora ponovo uhapšen i sproveden u pritvor - objašnjava sagovornik.

Komšije uhapšenog kažu da je on odskora postao problematičan.

- Probleme je počeo da pravi pre oko godinu dana, kada su ga, kako smo čuli, navukli na drogu. Kada je imao novac za drogu, kupovao ju je, a kada nije imao, pio je razne lekove i alkohol.

Meštani Mrčkovca ispričali su da je J.I, pošto mu je izrečena mera zabrane prilaska majci i ujaku, spavao po napuštenim kućama u selu.

- Viđao sam ga i po centru sela kako pije. Verujem da je to uzrok njegovog ponašanja, i tog dana kada je brutalno pretukao majku, bio je pijan i pod dejstvom ko zna kojih lekova. Bila mu je neophodna droga i, kako nije dobio novac, uradio je to što je uradio - priča za Kurir komšija iz Mrčkovca i dodaje da je osumnjičenog poslednji put video pre oko dve nedelje, kada ga je policija uhapsila u kući.

Oni dodaju da je osumnjičeni bio oženjen i da ima dvoje dece.

- Dobili su devojčicu i sina, onda ga je ona napustila. Ranije je dobro zarađivao, radio je za jednog čoveka koji ima pokretni roštilj. Išli su na vašare, obišli su možda celu Srbiju, ali, eto, kad droga uzme pod svoje, sve ode u propast.

Video: Gde će ti duša: Da li postoji prljaviji i odvratniji udarac?

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA