≫ 

Poznati rezultati obdukcije bebe pronađene u septičkoj jami kod Apatina i da li će majka odgovarati

Mužu priznala šta se desilo, on prijavio slučaj policiji kada se vratio iz Mađarske u Srbiju

  • 12
Sabrina, Kristijan, mrtva beba Foto ilustracija: Telegraf/facebook

Nakon što je Srbijom projurila vest o bebi koju je u mestu Sonta, nedaleko od Apatina, mlada majka Sabrina N. (25) ostavila u septičkoj jami, Telegraf.rs saznaje da je dete mrtvorođeno, te da nema elemenata ubistva.

Kako nam je iz nezvaničnih izvora potvrđeno, obavljena je obdukcija koja je pokazala da se ne radi o ubistvu deteta, čak ni pri porođaju, te da zbog toga postupka najverovatnije neće ni biti.

Mlada majka Sabrina N. zadržana je u policiji tokom 48 časova, a uskoro će biti i njeno saslušanje u tužilaštvu, kada bi trebalo da bude utvrđeno i njeno psihičko stanje. Ona se navodno porodila u osmom mesecu trudnoće.

S obzirom na to da ona i njen suprug Kristijan N, koji je i prijavio slučaj, imaju još dvojicu sinova - trogodišnjeg i četvorogodišnjeg dečaka - alarmiran je i apatinski Centar za socijalni rad. U slučaju da postupak ne bude pokrenut, kao što će nezvanično biti slučaj, majka će se vratiti deci.

- Kada je muž došao iz Mađarske u kojoj radi, žena mu je priznala šta se desilo - kaže nam izvor blizak istrazi navodeći da svoju mrtvu bebu nije sahranila, već da ju je uvila u ćebe i odložila u improvizovanu septičku jamu.

Sabrina, Kristijan Foto: facebook

Ono što je u ovoj priči posebno tragično jeste podatak da je porodica već ostala bez najmlađeg člana, te da je pre mesec i po umro treći sin.

- U tome nema ništa sporno. Urađena je obdukcija, dete je umrlo prirodnom smrću, od bolesti - kaže izvor.

Sabrina Nikolic, Kristijan Foto: facebook

Kako smo još nezvanično saznali, sumnja se i da se majka prevremeno porodila, te da je uzrok tome najverovatnije stres zbog gubitka prethodnog deteta. Šuška se i da je porodica u nezavidnoj materijalnoj situaciji.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja nam je na pitanja o ovom slučaju kakva je sudbina porodice, te da li će dečaci nastaviti da odrastaju uz roditelje odgovorili su nam da je javnost isključena, te da ne mogu iznositi detalje.

Video: Septička jama u kome su navodno bila sakrivena tri leša

(B. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    4. decembar 2019 | 16:22

    Postporodjajno depresija+gubitak deteta i uz to mrtvo rodjena beba. Verovatno je bila sama..zena skrenula, bolest je uzela pod svoje. On se fino pokupio i otisak u Nemacku odmah nakon gubitka deteta i ostavio zenu samu. Njoj je potrebno lecenje a ne osuda. Nadam se da niko od vas nece iskusiti to sto je ova zena.

  • Tanha

    4. decembar 2019 | 14:45

    Ženi treba stručna pomoć .Ali umesto da Centar za soc.rad oduzme decu porodici bolje da im se materijalno pomogne a ne da se plaća hranitelj.

  • Zex

    4. decembar 2019 | 16:09

    Umre ti malo dete, pa sta posle i novorodjence. Zar je moguce ostati normalan???? Zasto odmah udarate najcrnje. Da li znate kakav sok je to za zene,pogotovo trudnice??? Ocito ne,ali je najvaznije da vi odudjujete. Ne dao Bog da vam se to desi u porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA