≫ 

Nakon što je uhapšena kuma Jelene Marjanović, pao je i njen saučesnik zbog placa na Zvezdari

Osumnjičeni za falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja

  • 2
Vera Vukomanovic Foto: Telegraf.rs

Vera Vukomanović (62), kuma porodice Zorana Marjanovića i njihova najbliža prijateljica, koja je preksinoć uhapšena zbog sumnje da je umešana u malverzacije sa zemljištem na Zvezdari, danas će biti saslušana u tužilaštvu zajedno sa svojim saučesnikom S. B. (72), koji je juče priveden.

Oni se, kako je saopštio MUP, sumnjiče da su izvršili prevaru, falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

- Sumnja se da su oni na zasad neutvrđen način nabavili falsifikovani kupoprodajni ugovor kojim je S. B. od preminule osobe kupio plac na Zvezdari. S. B. se sumnjiči da je zatim ugovor predao u Republički geodetski zavod, Katastar nepokretnosti Zvezdara, gde se uknjižio kao vlasnik tog placa. Vukomanovićeva je službenicima Katastra nepokretnosti Zvezdara priložila falsifikovanu punomoć navodno dobijenu od preminule osobe i odrekla se prava na žalbu, čime je doprinela da rešenje o uknjižbi S. B. kao vlasnika placa postane pravosnažno - kazao je izvor.

Jana, ćerka ubijene Jelene Krsmanović Marjanović Kuma sa Jeleninom i Zoranovom ćerkom, 2016. godina Foto: Telegraf

Kako se saznaje, kuma Veru će u predstojećem postupku braniti advokat Stefan Jokić, jedan od četvorice branilaca njenog kumčeta Zorana Marjanovića, kome je nedavno otpočelo suđenje za ubistvo supruge Jelene.

Inače, ovo nije prvi put da je kuma Marjanovića privođena u policiju. U martu ove godine dala je izjavu u policijskoj stanici Palilula zbog spora koji ima u vezi sa kioskom brze hrane, a tada je za Kurir navela da je reč o problemu koji datira još iz 2014. godine. Osim toga, protiv nje je podneta i krivična prijava zbog sumnje da se policiji lažno predstavila kao svoja kuma Zorica.

Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelena jeca Krsmanović, Roditelji Zorana Marjanovića sa kumom Foto: Telegraf

- Navodno, Vukomanovićeva je otišla u policijsku stanicu, gde se prilikom vađenja nove lične karte za Zoricu Marjanović potpisala kao ona - dodao je sagovornik Kurira.

Video: Suđenje decenije počinje: Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde u crnom

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraljica manipulacije

    7. decembar 2019 | 23:43

    I baron Minhauzen je malo dete za našu komšinicu.Najbolje joj idu mahinacije.Jadno je što ova polupismena ,ali prepredena baba vuče za nos pravosudje,policiju i pola nacije.Oduvek je želela da bude u novinama. Samo na žalost umesto rublike VIP džet set njoj je obezbeđena uvek crna hronika.

  • Ccccccc

    6. decembar 2019 | 09:22

    Kada je ovo bilo da se i starci bave kriminalom? Nikada,e a danas da

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA