≫ 

Prijatelji sumnjaju da se Časlav (24) ubio zbog devojke: Našli su ga pored reke, ali nije se utopio

Mladić je nestao 29. oktobra, a njegovo telo nađeno je u njivama 7 kilometara od njegove kuće

  • 9
Časlav Živojinović Foto: Facebook/Chaki Znate, Telegraf

Časlav Živojinović (24) iz sela Vranovo kod Smedereva, pronađen je u mrtav u petak nekoliko metara od reke Morave, u njivama udaljenim oko 7 kilometara od njegove kuće.

Portparol policije u Smederevu Saša Nikolić kaže za portal Telegraf.rs da je u blizini Velike Morave pronađeno telo u poodmakloj fazi raspadanja.

- Telo je pronađeno pored reke. Još uvek se radi o neidentifikovanom lešu - navodi on i potvrđuje da nije reč o utopljeniku, već da je telo samo bilo pored reke.

Mladića koji je nestao 29. oktobra ove godine, našao je, kako objašnjava njegov prijatelj Miljan, čovek koji je šetao pored reke sa svojim psom, posle čega je o ovom slučaju obaveštena i policija.

Časlavov drug za Telegraf.rs kaže da veruje da je njegov prijatelj preminuo tog dana kada je i otišao od kuće od posledica trovanja, ali da je bilo gotovo nemoguće pronaći njegovo telo.

- Pretpostavlja se da je Časlav uzeo nešto i otrovao se, te da je preminuo od posledica trovanja - kaže Miljan za Telegraf.rs.

Časlav Živojinović, Smederevo mladićevo telo pronađeno je pored Morave, Foto: Facebook

- I sam sam više puta prolazio tim putem, bio sam na svega nekoliko metara od njega, a nisam ga video. Pronađen je u jednoj ogromnoj njivi na kojoj je visoka trava. Zbog toga ga niko nije ni video - navodi Miljan.

Naš sagovornik dodaje da je, baš kao i svi, očekivao da je Časlav otišao od kuće kako bi razbistrio glavu. Nažalost, nije bilo tako.

Miljan navodi i da je najpre posumnjao da njegov drug možda ima neke dugove, te da je to mogao da bude razlog zbog kog je nestao.

- Ispostavilo se da nije to u pitanju. Moguće je da je to uradio zbog jedne devojke koju je dugo poznavao. Oni su se mirili, svađali, a on je, po mom mišljenju vrlo emotivan dečko... bio je emotivan. Nije ga niko jurio, ništa nije dugovao, nema ništa, samo devojka i to je to... - govori Miljan.

Časlav Živojinović Komentar na vest da je Časlav pronađen mrtav, Foto: Telegraf

On dodaje da mu je Časlav u poslednjoj poruci pre no što je nestao, poručio da se u njegovom tabletu nalazi snimak posle kojeg će "sve biti mnogo jasnije".

- Njegov telefon i tablet su u policiji i ja nemam pristup tim uređajima još uvek. Ne znam ni da li zaista postoji neki snimak ili bilo kakav materijal na tom tabletu - kaže mladićev prijatelj.

Podsetimo, Časlav Živojinović je kolima otišao od svoje kuće krajem oktobra i od tada se nije javljao. Slučaj je prijavljen policiji, a ni njegovi članovi porodice, kao ni prijatelji, nisu pronalazi razlog zbog kog bi mladić mogao da digne ruku na sebe. Časlav je samo poslao svom drugu Miljanu poruku u kojoj ga moli da mu čuva oca i brata.

VIDEO: U centru Beograda pronađeno beživotno telo muškarca

(D. S/ M.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • *

    7. decembar 2019 | 21:03

    E moje dete,nijedna žena a i ja sam žena nije toliko vredna da neko zbog nje da nešto najvrednije a to je svoj život.

  • Aco BL

    8. decembar 2019 | 09:43

    Sad po vama, još djevojka kriva? Znači, ti nećeš sa mnom, ja ću se ubiti i ti si kriva? Užas kako razmišljamo.

  • Gg

    8. decembar 2019 | 08:24

    Saucesce porodici boze mili pomozi sta se ovo desava boze dragi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA