≫ 

Vozač bio trešten pijan: Nišlija koji je usmrtio Leskovčanina imao 1,06 promila alkohola u krvi

Prva analiza krvi koja je od osumnjičenog uzeta nakon nesreće pokazala je prisustvo alkohola u koncentraciji od 1,06 promila

  • 17
Saobraćajna nesreća koja se dogodila na putu Niš - Orljane kod skretanja za selo Belotinac.

Foto: Telegraf

Nišlija N. S. (28) koji je juče vozilom BMW na putu Niš – Malošište udario u "ford" koji je bio u kvaru kada je smrtno stradao E. A. (49), iz leskovačkog sela Vinarce, bio je pijan.

- Prva analiza krvi koja je od osumnjičenog uzeta nakon nesreće pokazala je prisustvo alkohola u koncentraciji od 1,06 promila. On je uhapšen zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nakon isteka policijskog zadržavanja biće priveden na saslušanje tužilaštvu – navode sagovornici iz istrage.

Saobraćajna nesreća koja se dogodila na putu Niš - Orljane kod skretanja za selo Belotinac.

Foto: Telegraf

N. S. je krećući se iz pravca Niša ka Malošištu prešao na levu stranu kolovoza i direktno udario u "ford" za čijim je volanom bio E. A. dok su ga gurali njegov tast N. A. (71) i sin K. A. (23).

Od siline udarca oba vozila su završila u jarku na suprotnim stranama kolovoza.

Saobraćajna nesreća koja se dogodila na putu Niš - Orljane kod skretanja za selo Belotinac.

Foto: Telegraf

N. A. je zadobio lakše povrede dok njegov unuk K. A. ima prelome vrata i noge, kao i povredu ramena.

Video: Težak udes kod Niša: Leskovčanin stradao na licu mesta

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorann

    8. decembar 2019 | 13:43

    Naravno da ne podržavam vožnju s alkoholom u krvi a posebno se zgrozima kada dodje do smrtnih posledica. Ali za 1.05 promila napisati,trešten pijan je bzv. Pa do skoro je 0.5 bilo dozvoljeno. Znači,ovo jeste pijanstvo ali ne neko ne znam kako visoko. Kriv je naravno i treba ga kazniti maksimalno ali vi novinari budite objektivni. Saučešće porodici.

  • Peđa

    8. decembar 2019 | 12:00

    Svedoci smo da se 80% nesreća dešava u jutarnjim satima kad se mladi vraćaju iz 'noćnog života'. Bilo bi poražavajuće kad bi polcija napravila akciju provere alkoholisanosti svakog ko seda za volan pri izlasku iz tih objekata gde se okupljaju mladi. Plašim se da će biti još gora ako se nešto drastično ne preduzme.

  • Andrej

    8. decembar 2019 | 12:21

    Osuditi na najmanje 15 godina robije. I to gromoglasno plasirati u medije i više dana ponavljati. Da uđe u svako uho svih građana. Neće više, da im padne na pamet, da piju pa da voze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA