Nikola je u Bratislavu otišao pre 10 dana da radi, sada njegove bližnje niko ne može da smiri

- Nikola je predobar momak, jedan od najboljih u našem mestu, ne mogu da verujem da se ovo desilo - kaže jedan od komšija

  • 1
Nikola K. Sopot, poginuo u Slovačkoj, Bratislava, Slovačka tuča, pretučen

Foto: Facebook

Nikolu Kosanića (22), mladića koji je u nedelju ubijen u Bratislavi, komšije pamte kao jako dobrog momka iz vredne familije, uvek spremnog za šalu i zabavu.

- Nikola je predobar momak, jedan od najboljih u našem mestu. Ne mogu da verujem da se ovo desilo, svi smo u šoku. Moj sin je Nikolina generacija, družili su se, kad je čuo da je umro jedva smo ga smirili. On je pre desetak dana otišao za Bratislavu da radi na građevini. Poslednjih godinu dana išao je po nekoliko meseci da fizikališe, pa se vrati kući, pa ponovo ode - izjavio je meštanin Popovića, naselja u Sopotu gde je živeo Nikola Kosanić sa porodicom.

Bratislava Srbin  ubistvo

Policija je objavila fotografije napadača/ Printskrin: Polícia SR - Bratislavský kraj

Nikola Kosanić je najmlađe dete u porodici. Ima tri starije sestre i sve su udate. Jedna je u Umčarima, dok su dve u okolnim selima. Najmlađa sestra se skoro udala u susednom naselju, kažu meštani Popovića.

- Znamo mu porodicu, oni su vredni i radni ljudi. Borili su se da svoju decu izvedu na pravi put. Nikola je završio srednju školu i posle toga išao da radi u inostranstvo kako bi zaradio novac. Bio je predobar momak, uvek spreman za šalu i zabavu.

Video: Policija traga za ovim mladićima nakon ubistva Srbina u Bratislavi

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Greota

    10. decembar 2019 | 21:56

    Da nije otisao u tudjinu,danas bi bio ziv. Ali jadan,nema posla pa je morao u inostranstvo. Jadan decko,lep,mlad ali.....od tudjine nema vrucine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA