Oglasio se teško povređeni mladić u nesreći u kojoj je prelepa Ana izgubila život

Sa njima dvoma u autu bio je i treći momak Dušan Davidović

  • 18
Ana Katanić, Boris Furtula Foto: Instagram/fudzaborisa

U noći između nedelje i ponedeljka 1. i 2. decembra Ana Katanić (20) iz mesta Ratari kod Obrenovca vraćala se sa proslave punoletstva mlađe sestre i tragično izgubila život sletevši sa Šabačkog puta. Ona je bila u autu kojim je upravljao Dušan Davidović Diva (26), a sa njima je bio i Boriša Furtula (27).

Od jačine udarca nesrećna devojka  ispala je iz automobila i nađena je na više od 20 metara od vozila. Međutim, bila je živa narednih sat vremena. Ipak, do dolaska vozila Hitne pomoći i transporta do najbliže zdravstvene ustanove i pored pokušaja reanimacije, ona nije izdržala.

Njen drug Boriša Furtula (27) u nesreći je zadobio teške telesne povrede, dok je vozač Divović prošao sa lakšim povredama. Njih dvojica su prevezeni u Urgentni centar u Beograd.

Nakon gotovo deset dana i brojnih pokušaja novinara portala Telegraf.rs da saznaju kako protiče oporavak teško povređenog mladića, Boriša Furtula oglasio se na društvenim mrežama.

- Ljudi, samo da se javim posle 10-ak dana. Nisam imao telefon, te nisam ni mogao da odgovoram na pozive, poruke (...) Tu sam, napredujem iz dana u dan, sve sam bolji i bolji, tako da uskoro očekujem da izađem. Ljubim vas i volim puno i hvala vam na svemu u ovih poslednjih nekoliko dana - napisao je Boriša na Instagramu uz tople pozdrave i izraze zahvalnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    10. decembar 2019 | 18:00

    Jel ovaj momak zna da mu je drugarica poginula?

  • Kiki

    10. decembar 2019 | 18:06

    A ko je upravljao autom?? On ? Odveo drugaricu u smrt ? A sad stavlja stori mnogo je jak izdrazo je💪 i 👍 sa osmehom :) ? Strasno... mislim svaka cas drago mi je da si ti ok,slavices taj dan kao drugi zivot ? ali bre drugarica ti poginula malo osecanja

  • West

    10. decembar 2019 | 18:18

    Pravi selfije iz kreveta ovo je za 40 godina zatvora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA