≫ 

Bivši košarkaš Milan Gurović tukao suprugu, dobio krivičnu prijavu zbog nasilja

On je u stanu nasrnuo na svoju ženu

Bivši košarkaš Milan Gurović priveden je juče nakon što je u stanu u Beogradu pretukao svoju suprugu i ćerku, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, Gurović je u stanu nasrnuo na ženu i maloletnu ćerku (16).

Protiv bivšeg košarkaša podneta je krivična prijava zbog nasilja u porodici.

Gurović sa suprugom Tanjom ima četvoro dece: Dušana, Milicu, Vukmana i Dimitrija, a u jednom od retkih intervjua u kojima je govorio o porodici, nekadašnji košarkaš je ispričao da su on i Tanja oduvek želeli mnogo dece.

- Supruga i ja smo oduvek želeli veliku porodicu i presrećni smo što imamo njih četvoro. Pošto smo mladi postali roditelji, često se šalimo da ćemo mladi dobiti i unuče. I to bi nas beskrajno radovalo. Smeta mi što je poslednjih godina postalo pomodarstvo imati jedno dete. Pa, ima li veće radosti nego kad se u kući čuje dečja graja? - rekao je u intervjuu koji je pre dve godine dao za magazin "Hello".

Milan Gurović Milan Gurović, Foto: Marko Jovanović

Na pitanje da li on i supruga umeju nekad da podviknu, odgovorio je:

- Pre bih rekao da smo autoriteti na koje želimo da se ugledaju. Razmaženost nije opcija. Nismo od roditelja koji decu odvoze i dovoze. Vukman na trening ide peške, kao što sam i ja nekad činio. I nema 4 para patika, već jedne. Učim ih, pre svega, da budu dobri i pošteni ljudi. U ovo brzo, instant vreme teško je postaviti dobre temelje. U odnosu na moju generaciju, klinci su danas razmaženiji, nespretniji. Mi smo veći deo dana provodili napolju, u igri. Kad ste poslednji put videli dete koje se popelo na drvo? Nema toga, svi su "zakovani" za internet - naveo je tada bivši košarkaš.

On je dodao i da je porodica Gurović jedna sasvim obična familija.

- Nikada nismo imali dadilje, niti pomoć u kući. Mi smo jedna sasvim obična porodica, koja ima obaveze od ujutru do uveče - rekao je pre dve godine Milan.

Video: Simpatije i zaljubljenost posle godinu dana dobili strašan epilog

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    11. decembar 2019 | 11:01

    Alo, Cigani podržavate ovog nasilnika što bije ženu i dete pa u vi ste delikventi kao i Gurović, šta mislite da je tuk'o vašu sestru vi bi ga i onda podržali nešto ne verujem, al'pošto je ovo tudja sestra onda može. Kako vas nije sramota da podržavate ovu barabu koji je uvek bio nasilnik i dok je bio igrač pravio je probleme ma gde god se pojavi to je sve na ivici incidenta ili tuče.

  • Dane

    11. decembar 2019 | 12:10

    Bedo ljudska, zenu si nasao da bijes. Nije ti dzaba cela hala spevala pesmu.

  • Zvrk

    11. decembar 2019 | 12:23

    Svi idu u pritvor za ovo delo,samo ce on da bude na slobodi zbog imena,to je nase tuzilastvo,selektivno!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA