≫ 

Oglasio se košarkaš: "Supruga hoće da mi napakuje. Neće da se razvede, jer ja sam Milan Gurović"

"Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala"

Milan Gurović sa suprugom Foto: Facebook

Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloletnom ćerkom, bivši košarkaš Milan Gurović, za "Blic" je rekao da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod, a ona ne.

- Supruga hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para - kaže u razgovoru za "Blic" košarkaš koji je juče nasrnuo na suprugu i maloletnu ćerku i nakon toga dobio krivičnu prijavu.

Gurović je u vreme kada je novinarka razgovarala sa njim bio u Novom Sadu, kod majke. Odlučio je da priča jer, kako kaže, želi da se čuje "prava istina" o onome što se dogorilo u utorak uveče.

- Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo - priča proslavljeni košarkaš.

U tom momentu njihova 16-godišnja ćerka, za koju bi kako kaže "život dao", skočila na njega.

- Ćerku sam odgurnuo, zakačio sam je noktom, ima malu rasekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu - kaže Gurović i ponavlja da već godinama supruga od koje hoće da se razvede "histeriše i pravi incidente".

Video: Simpatije i zaljubljenost posle godinu dana dobili strašan epilog

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepa

    11. decembar 2019 | 14:18

    Sirovina verovatno našo švalerku .Ženo dokrajči ga

  • Samo pitam

    11. decembar 2019 | 12:26

    Nije mu prvi put da bije zenu/devojku, tukao je jednu bivšu pred punim klubom! Pa se pitam, ako to ponavlja, u kome je problem?

  • ARCIBALD

    11. decembar 2019 | 13:25

    E Milane imas li ti to mnogo para ? Imam i ja ali nisam mlatio zene nikad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA