≫ 

Guroviću određen pritvor: Zabranjeno mu je da se vrati kući i da prilazi ženi i ćerki

Hitne mere izriču se u situaciji kada nadležni procene da postoji rizik da se napad ponovi

Milan Gurović Foto: Marko Jovanović

Milan Gurović, bivši košarkaš koji je dobio krivičnu prijavu zbog napada na suprugu i maloletnu ćerku, određeno je zadržavanje do 48 sati, saznaje "Blic".

Njemu su ranije danas određene i dve hitne mere: zabrana prilaska i kontaktiranja sa suprugom Tanjom i ćerkom, kao i udaljenje iz stana.

Hitne mere izriču se u situaciji kada nadležni procene da postoji rizik da se napad ponovi, ukoliko žrtva strahuje da će ponovo biti napadnuta, ako postoji sukob oko starateljstva nad detetom ili oko načina održavanja ličnih odnosa deteta i roditelja koji je mogući učinilac i slično.

Prema saznanjima, Gurović već ima dosije i jednu krivičnu prijavu zbog nereda na utakmici.

Video: Ovo su tri stvari koje pomažu ženi da se odbrani od nasilnika

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baka Cveta

    11. decembar 2019 | 18:29

    Dosta bre vise laprdanja .Zasto se ovakve stvari ne zovu pravim imenom --niko nikoga ne postuje ,ni zene muskarce ,ni muski zenske, ni deca roditelje ,ni babe ni dede .Niko nikog ne sljivi ,posle vam kriv djavo .Naucite se prvo postovanju i medjusobnoj podrski ,a ne prva prepreka i ajd cao.

  • Kodiaq

    11. decembar 2019 | 20:21

    Pravda za Čiču i Jutku!

  • Dragan

    11. decembar 2019 | 19:55

    A sada su svi jaki na komentarima. Ovo, ono, treba ovako, onako. A kada treba nazvati policiju jer se komšije biju....a to je njihova stvar, neću da se mešam. Kada neko leži u tramvaju bez svesti, bez obzira šta mu se desilo...prvo se glava okreće, kao, nisam video/la. Ma ljudi su ološ. Ne pravdam ovog Gurovića ali su žene postale katastrofalno umišljene, nabeđene, bahate, pohlepne, bezobrazne....msm, isto vredi i za muškarce.... Ma, nestali su kodeksi, ostali su kompleksi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA