≫ 

Gurović se sumnjiči da je šutirao ženu nogama, ćerku udario u glavu, pa nastavio da večera?

Bivši košarkaš Milan Gurović uhapšen je nakon što je njegova supruga prijavila nasilje u porodici

  • 51
Milan Gurović sa suprugom

Foto: Facebook

Milan Gurović, bivši košarkaški reprezentativac, uhapšen je u sredu u Beogradu nakon što je Treće osnovno tužilaštvo zatražilo da bude zadržan u policiji na osnovu krivične prijave kojom se sumnjiči za nasilje u porodici.

Krivičnu prijavu protiv njega podnela je Gurovićeva supruga posle incidenta koji se, kako navodi Blic, dogodio u utorak kasno uveče.

Gurovićeva žena ispričala je u policiji da ju je suprug te večeri udarao pesnicama po glavi, da je od udaraca pala na zemlju, ali je on i posle toga nastavio da je tuče, odnosno šutira nogama. U ovaj užasan napad umešala se i njihova maloletna ćerka koja je, prema tim navodima, došla nakon što ju je majka pozvala moiblnim telefonom i pokušala da je zaštiti. Zbog toga je izvukla deblji kraj.

- One su ispričale da je Gurović ćerku udario u glavu, a potom joj je glavu udario o stepenik zgrade. Posle toga je, navodno, nastavio da večera - kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

KK Partizan - KK FMP, Milan Gurović

Milan Gurović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Maloletnica je zadobila povrede nosa, dok Gurovićeva supruga nema vidljive povrede ali se žali na bolove lica i stomaka.

Njemu su ranije danas određene i dve hitne mere: zabrana prilaska i kontaktiranja sa suprugom Tanjom i ćerkom, kao i udaljenje iz stana.

Nakon što je dobio krivičnu prijavu zbog nasilja nad suprugom i maloletnom ćerkom, bivši košarkaš Milan Gurović, za Blic je rekao da "supruga hoće da mu napakuje" incident, jer on želi razvod, a ona ne.

- Supruga hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para - rekao je on.

Gurović je u vreme kada je novinarka razgovarala sa njim bio u Novom Sadu, kod majke. Odlučio je da priča jer, kako kaže, želi da se čuje "prava istina" o onome što se dogorilo u utorak uveče.

- Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo - priča proslavljeni košarkaš.

U tom momentu njihova 16-godišnja ćerka, za koju bi kako kaže "život dao", skočila na njega.

- Ćerku sam odgurnuo, zakačio sam je noktom, ima malu rasekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu - kaže Gurović i ponavlja da već godinama supruga od koje hoće da se razvede "histeriše i pravi incidente".

Video: Bradati nasilnik napao devojku ispred diskoteke UFC borac ga odrao od batina

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    12. decembar 2019 | 10:57

    Sta god da je posredi, tuzno je. On je slabic, ona je zrtva, a dete ovo nikako nije trebalo da dozivi...zbog toga je kriv ZAUVEK!

  • Ivan

    12. decembar 2019 | 09:37

    Cudna prica,cudna.Ne vidim razlog da kcerka laze.Vadis se na zenu,namestas ti nju.Deci si ti duzan prijatelju,deci.Al,ti si ih prodao prijatelju.Ugledaj se na kcerku od 17.god,tako se bori za majku I pravdu.Kostacete ovo jer ces ostati bez dece.E,tad ce poceti puno,puno da boli!

  • Jelena

    12. decembar 2019 | 09:46

    Pa,kad hoces razvod u nazad 3.god,ne dolazis na kasiku kod one od koje zelis da odes.Kazes bio si kod make,sto nisi rucao kod nje.Lazes,Gurovicu lazes!!!!Kazes "ti si Milan Gurovic",hoce tvoje pare.Pa,duzan si joj prijatelju,duzan.Rodila ti je 4.dece I ti bi sad da ides.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA