≫ 

Oteli su mladića, tukli ga i tražili 5.000 evra, pa su mu napali tetku i strpali devojku u gepek

Osumnjčeni su tetku oštećenog ugurali na zadnje sedište automobila, a njegovu devojku u gepek, da bi ih potom odvezli na nepoznatu adresu

  • 8

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.R. (25) i B.R. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela iznuda i protivpravno lišenje slobode.

Sumnja se da su M.R. i još jedna nepoznata osoba ugurali u vozilo oštećenog dvadesetogodišnjeg mladića da bi ga potom M. R. udarao u predelu glave i tela i zahtevao da mu preda 5.000 evra.

Nakon toga, oštećeni je svojoj devojci i tetki ispričao šta mu se dogodilo. Njegova tetka je ugovorila sastanak sa M.R. na koji je otišla sa devojkom oštećenog.

M.R. i B.R. su, kako se sumnja, tetku oštećenog ugurali na zadnje sedište automobila, a njegovu devojku u gepek, da bi ih potom odvezli na nepoznatu adresu.

M.R. im je, kako se sumnja, pretio i zahtevao da mu oštećeni mladić vrati 5.000 evra na ime nepostojećeg duga.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Video: Srpkinju kidnapovali policajci zbog duga od 50.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zole65

    12. decembar 2019 | 12:37

    Kakav BR MR pa nisu doktori i magistri nego bagra. Puno ime i prezime , odakle su ko su i šta su i uvesti zakon Cara Dušana. Pa da više se stane na put ti bolesnicima psihopatskih razmera.

  • Nina

    12. decembar 2019 | 12:10

    Verovatno su dobri momci, sportisti, pa zato stavljate inicijale! Hoćemo slike! Da znamo koga da se pazimo jer verovatno neće dugo robijati!

  • ЋупричанинSWE

    12. decembar 2019 | 12:05

    Опет слова и бројеви... Срамота!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA