≫ 

Trener u neverici: Smešila mu se karijera, a zbog ubistva u Bratislavi fudbaler je sada iza rešetaka

S. Đ. uhapšen je juče u Mađarskoj, zajedno sa J. M.

  • 33
S.DJ. Foto: Facebook

Kavgadžija S. Đ. iz Aleksinca, koji je uhapšen nakon što je osumnjičen da je ubio Nikolu Kosanića u Bratislavi, ima već dve krivične prijave zbog tuča. Pamte ga po tome što je suparniku razbio vilicu, ali, sa druge strane i kao talentovanog fudbalera koji ipak nije uspeo da se probije na vrh.

Aleksandar Zemljak, trener FK "Rudnik" iz Aleksinačkih Rudnika, kaže da je zaprepašćen nakon saznanja da je njegov bivši fudbaler osumnjičen za ubistvo u Slovačkoj.

- Ja ga znam kao jako dobrog i odgovornog momka, koji nikada nije propuštao treninge. Bio je fenomenalan, igra levom nogom, očekivalo se da će biti veliki fudbaler, ne znam zbog čega je prekinuo. Kao dete počeo je da igra fudbal u Aleksincu, u FK "Napredak", a posle je kao omladinac igrao godinu i po dana u "Rudniku". Posle odlazi u "Radnički" i tamo je, ja mislim, završio omladinsku školu. Igrao je za omladinski tim, bio je dobar, igrao je čak i protiv "Zvezde" - priča zemljak.

Kako dodaje, on ipak nije uznapredovao do prvog tima.

- Znam da je očekivao da bude pozvan u prvi tim, ali ipak to se nije desilo, to je veliki klub, za njega nije bilo mesta, vratio se, pa je igrao za klub "Moravica" isped Aleksinca jedno vreme, a koliko ja znam zadnjih 5-6 meseci je igrao za klub "Belotinac" - kaže Zemljak i dodaje da ne zna ni kada ni zašto je otišao u Slovačku.

Nikola K. Sopot, poginuo u Slovačkoj, Bratislava, Slovačka tuča, pretučen Žrtva Nikola K. / Foto: Facebook

S. Đ. je juče uhapšen u Mađarskoj, nakon bekstva iz Slovačke, gde je osumnjičen za saučesništvo u ubistvu Nikole Kosanića (22) iz Sopota. Drugi osumnjičeni, takođe uhapšen u Mađarskoj, je njegov sugrađanin J. M.

Nikola Kosanić danas će biti sahranjen u Malom Popoviću kod Ralje.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vox

    12. decembar 2019 | 14:00

    Da mu se sudi u Slovačkoj,nikako ovde. Ovde neće dobiti adekvatnu kaznu

  • lud zbunjen

    12. decembar 2019 | 13:35

    Dozivotna, jednom nasilnik, uvek nasilnik!

  • Nina

    12. decembar 2019 | 14:34

    Zasto inicijali,puno ime i prezime i slika da narod vidi nasilnika,koga to stite,ubicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA