Porodica fudbalera osumnjičenog za ubistvo Nikole užasnuta: Plaču i ne veruju da je to uradio

Majka S. Đ. dočekala je novinare plačući nad sudbinom svoga sina koji se nalazi u zatvoru u Mađarskoj. Ona i otac Aca ne mogu da izraze bol za tešku situaciju u kojoj se našao

  • 36
Nikola K. Sopot, poginuo u Slovačkoj, Bratislava, Slovačka tuča, pretučen

Foto: Facebook, Printskrin: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Ceo Aleksinac je u čudu posle vesti da su njihovi sugrađani J. M. (26) i S. Đ. (21) umešani u tuču u kojoj je izdahnuo srpski državljanin Nikola Kosanić iz Sopota (22).

Ovi Aleksinčani su osumnjičeni su da su pretukli i ubili Nikolu Kosanića u Bratislavi, 8. decembra. Oni su uhapšeni u Mađarskoj na povratku u Srbiju, kako su saopštili tamošnji mediji.

Prema nekim nepotvrđenim informacijama, oni su svi bili u alkoholisanom stanju, tuča ispred kluba je nastala zbog neke devojke, ali motiv za sada nije zvanično poznat.

Slavko Đ.

Foto: Facebook/Djordjevic Slavko

Majka S. Đ. dočekala je novinare plačući nad sudbinom svoga sina koji se nalazi u zatvoru u Mađarskoj. Ona i otac Aca ne mogu da izraze bol za tešku situaciju u kojoj se našao.

Brat S., Darko je takođe u neverici dočekao novinare u svom domu rekavši da prvo nije verovao kada je na portalima video da je reč o njegovom bratu.

- Poslednji put sam se čuo sa bratom pre mesec dana. Kada sam sinoć video njegovu sliku zvao sam Ministarstvo pravde da bi se nekako čuo sa njim, ali nisam uspeo jer nisu hteli telefonski da komuniciramo već da dođemo u Beograd pa da vidimo šta se zapravo tamo dogodilo - rekao je Darko Đ.

Nikola K. Sopot, poginuo u Slovačkoj, Bratislava, Slovačka tuča, pretučen

Foto: Facebook

Sa druge strane, Aleksinčani kažu da ne mogu da pretpostave da su ova dvojica mladića i fudbalera nešto tako učinili jer u gradu važe za dobre i poštene momke koji nisu povezani sa bilo kakvim kriminalnim miljeom. Pamte se neke dve tuče gde je S. udario momka, ali tu opštu tuču u Aleksincu su svi maltene zaboravili.

Marko Stevanović, trenirao je obojicu u Fudbalskom klubu "Palilula" u Aleksincu i kaže da mu je prosto nemoguće da su ova dvojica mladića tako nešto učinila jer su kako kaže, momci okrenuti prema sportu.

- To su izuzetno dobri momci. S. je igrao i u niškom "Radničkom", igrali su i protiv Crvene Zvezde i protiv Rada, očekivali su lepu fudbalsku sudbinu. S. je bio odličan vezni, a J. štoper. J. sam trenirao desetak godina, a S. oko tri godine. Oni su otišli da rade u Slovačku, ali su želeli da nađu posao i vide da li mogu u tamošnjim klubovima da se dokažu kao fudbaleri. Njih dvojica kao sportisti nemaju nikakvu mrlju, a kamoli tuču na terenu i slično - priča trener Stevanović.

Video: Snimak hapšenja osumnjičenih za ubistvo Srbina u Bratislavi

(Telegraf.rs/Kurir.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Au

    12. decembar 2019 | 19:46

    Roditelji ubice/a placu nad sudbinom svog sincica a sta je sa ubijenim deckom ??? On se vise nikada nece vratiti kuci .Kako je njegovim roditeljima ?

  • senka

    12. decembar 2019 | 19:47

    ne place nad sudbinom porodice kojoj je njen sin lincovao coveka ..e pa tek ce da place nad sudbinom ubica a ja se nadam da ce dobiti sva cetvorica po 40 godina teskog gulaga a predlozio bih i da im se oduzme drzavljanstvo Srbije .

  • sveto

    12. decembar 2019 | 19:32

    Gde im je bol i žaljenje za ubijenim Nikolom ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA