≫ 

Pala trojka narko dilera iz Niša, među njima i tinejdžer (15): U njegovom stanu pronađeni tragovi

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, M. C. i Đ. M. je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 4

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Niš, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u  ovom gradu, uhapsili su M. C. (19) i Đ. M. (19) iz Doljevca, dok će protiv jednog petnaestogodišnjaka biti podneta krivična prijava. Ova trojka je ili prodavala drogu ili je kod njih pronađen opijat.

Kako se navodi u saopštenju, protiv M. C.  i maloletnika podnete su krivične prijave zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a protiv Đ. M. zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, piše Jugmedia.

Sumnja se da je maloletnik prodavao drogu koju mu je prethodno dao M. C.

Policija je kod Đ. M. na ulici pronašla oko četiri grama marihuane, dok je kod maloletnika koji je bio sa njim pronađen oko 51 gram.

U stanu maloletnika pronađena je manja količina marihuane, mrvilica sa tragovima opojnih droga, kao i 20 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, M. C. i Đ. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Video: Dvoje ljudi uhapšeno u laboratoriji za uzgoj marihuane

(Telegraf.rs/ Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA