≫ 

Aleksandar poginuo nakon što je proslavio 22. rođendan: Sumnja se da nije imao dozvolu B kategorije

Kako se sumnja, on je izgubio kontrolu, pa je vozilo sletelo s kolovoza i prevrnulo se. Tada je ispao iz automobila i život izgubio na licu mesta

  • 16
Aleksandar Majstorović

Foto: Facebook/Aleksandar Majstorović

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Kikinde, noći između srede i četvrtka poginuo je Aleksandar Majstorović (22) iz Banatske Topole. Nastradali momak je sa društvom u toku večeri proslavljao 22. rođendan.

Kako je rekao njegov rođak novinarima, odmah iza ponoći je seo u automobil i uputio se u Bašaid. Mladić je smrtno stradao vozeći automobil "reno kilo" na putu koji od Banatske Topole vodi do magistralnog puta Kikinda-Zrenjanin.

Navodno, vozio je jako brzo i nakon jedne oštrije krivine sleteo s puta. Kako se sumnja, on je izgubio kontrolu, pa je vozilo sletelo s kolovoza i prevrnulo se. Tada je ispao iz automobila i život izgubio na licu mesta.

Prema nezvaničnim saznanjima nastradali mladić nije posedovao vozačku dozvolu B kategorije, nego samo dozvolu za upravljanje traktorom.

Aleksandar Majstorović

Foto: Facebook/Aleksandar Majstorović

Slupani automobil i beživotno telo mladića u toku noći pronašao je jedan taksista i obavestio policiju. Vest o trgaičnom ishodi nesreće i smrti mlaidća roditeljima u Banatskoj Topoli je patrola policije saopštila oko pet sati ujutro.

U Policijskoj upravi u Kikindi je potvrđeno da je nastadali mladić bio sam u automobilu i išao je iz pravca sela Banatska Topola ka magistralnom putu Kikinda – Zrenjanin. Na lokalnom putu u vreme nesreće nije bilo drugih vozila.

Nesreća se dogodila nešto posle ponoći, tačan uzrok nesreće, još nije savim poznat, a kako je do nje došlo utvrdiće se tokom istrage. Telo nastradalog mladića poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad, tako da će tek posle izveštaja obducenta biti jasnije koje su tačno povrede uzrokovale smrt vozača.

Sahrana nastradalog mladića biće danas, u subotu 14. decembra u 13 sati na seoskom groblju u Banatskoj Topoli.

Video: Samo nekoliko sati pre pogibije Ana je sa drugarima pevala i veselila se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    14. decembar 2019 | 09:11

    Najmanje bitno u svemu ovome je vozacka jer ginu svakodnevno i iskusni vozaci ...otisao je jos jedan mladi zivot ...

  • toyi

    14. decembar 2019 | 08:21

    tuga pocivaj sa andjelima!

  • Илија

    14. decembar 2019 | 11:13

    Трагедија. Па децо схватите алкохол и вожња никад не могу да иду заједно. Нажалост свакодневно гине омладина на нашим путевима и никако да извуку поуку из свега. Не размишљајте како се то вама не може догодити . Ако попијете позовите пријатеља који не пије или такси да вас одвезе кући. Саучешће његовој породици али утеха не постоји.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA