Pokušaj ubistva u porodici u Novom Bečeju: Nožem izbo maćehu u vrat, otac ga sprečio da je ubije

Incident se dogodio u četvrtak, osumnjičenom je određen pritvor

  • 8

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog V. A. iz Novog Bečeja, zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju maćehu. Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako saznaje portal zrenjaninski.com, V. A. je u četvrtak, 12. decembra, u poslepodnevnim časovima, u porodičnoj kući u Novom Bečeju, pokušao da liši života svoju maćehu, sa kojom živi u istom porodičnom domaćinstvu.

On joj je navodno, najpre zapretio da će je ubiti. Zatim je, navode tamošnji mediji, na nju nasrnuo kuhinjskim nožem, te joj je naneo povrede u predelu vrata. Njegov otac, koji je prisustvovao ovom nemilom događaju, sprečio ga je u daljem činjenju krivičnog dela.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu je, na predlog javnog tužioca, osumnjičenom odredio pritvor.

(Telegraf.rs/ zrenjaninski.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ej!

    14. decembar 2019 | 16:41

    Maćeha, grozna rec!

  • DARKO 100%

    14. decembar 2019 | 16:49

    Vreme uzasa,postavlja se pitanje moze li to sve biti drugacije,kako se izmaklo kontroli narod da se pretvorio u razuzdanu masu zeljnu krvi i ubijanja,zasto su naravi postale preke,od nekada divnih osobina ljudski pretvorise se se u zverske osobine i tako hiljadu pitanja i retkih pravih hiljadu odgovora

  • Audi 3 2108

    14. decembar 2019 | 17:15

    Narod skroz poludio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA