≫ 

"Šetao se s devojkom, u jednoj ruci je držao pljeskavicu, a u drugoj nož. Izbo je dečaka i nastavio"

Jezivi, a novi detalji ubadanja tinejdžera od 15 godina jutros u Nišu

  • 18
Niš, pekara Branković, prosjak napadnut nožem

Pekara kod koje je izboden dečak; Foto: Telegraf

Ispred pekare kod Kliničkog centra u Nišu, u nedelju ujutru oko 8.00 sati za sada nepoznati napadač ubo je maloletnog prosjaka (15) u stomak, potvrđeno je za Telegraf.rs. Ispočetka se nije znalo šta bi moglo da bude motiv, međutim, ubrzo je naša dopisnica iz Niša razotkrila celu dramu.

Kako saznajemo, ubodeni tinejdžer je B. S. (15) iz jednog aleksinačkog sela. Inače, on je poznat po tome što voli da dobacuje devojkama i bude nasrtljiv, pa se još od samog početka nije isključivala mogućnost da je momak neke od devojaka koje je on maltretirao, znajući mesto gde je on stacioniran, odlučio da mu se osveti.

Ranjeni maloletnik prevezen je u bolnicu, nalazi se na Klinici za dečju hirurgiju. Nije životno ugrožen, kako je saopšteno iz Kliničkog centra u Nišu.

Jeo pljeskavicu, izvadio nož i posle napada nastavio dalje

 

Očevici napada tvrde da su se sumnje svih zapravo obistinile, kako kažu, dečaka je ubo mladić koji je bio u društvu devojke.

- Taj momak je prolazio kraj prosjaka i jeo pljeskavicu... Iznenada je izvadio nož, zabo mu ga u stomak i nastavio kao da se ništa nije desilo. Za sada nema informacija da li su se poznavali ili je prosjak bio slučajna žrtva - nezvanično smo saznali.

Policija je potvrdila da im je slučaj prijavljen, obavešteno je Više javno tužilaštvo, a za počiniocem se intenzivno traga.

Tinejdžer često tu stajao i tražio pare

 

Kako saznajemo, tinejdžer je često stajao na tom mestu kod pekare i tražio novac od prolaznika, pri čemu je umeo i da bude drzak. Jedan građevinski radnik, koji već nekoliko dana popravlja trotoar preko puta pekare gde se desio napad kaže:

- Svraćao sam tu da kupim doručak, uvek mi je tražio novac. Govorio sam mu 'hajde sa mnom da radiš, pa da zaradiš kao ja'. Nisam hteo da mu dam novac, jer je bio bezobrazan. Nisam video šta se desilo, to se dogoodilo pre nego što smo došli da radimo, samo sam primetio policiju koja obavlja uviđaj - objasnio je radnik.

Na mestu gde je tinejdžer napadnut vidljivi su tragovi krvi, koji pokazuju da nakon što je uboden otišao do obližnje ćevabdžinice.

Radnica te radnje kaže za Telegraf.rs da je ona pozvala Hitnu pomoć.

- Dečak je došao, naslonio se na pult, držeći se za stomak, podigao je majicu i pokazao da krvari. Zamolio je da mu pomognemo. Ja sam pozvala Hitnu pomoć, oni su brzo došli i odvezli ga. To je sve što znam - rekla je radnica.

Video: Ispovest srpskog dečaka iz bolesničke postelje nakon što su ga izboli Albanci

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    15. decembar 2019 | 15:16

    Sve je to stoka i taj prosjak a i taj koljac...

  • Nemanja

    15. decembar 2019 | 11:10

    Sta drugo da ocekujes od siptara !

  • mld

    15. decembar 2019 | 15:17

    Klasika. Vidjao sam. Nasilnici u društvu devojaka. Mogu samo da zamislim sta te devojke trpe i tolerišu od nasilnika. I tamnicu i baciti ključ. To su potencijalne masovne ubice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA