Produžen pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica"

U toku je istraga zbog sumnje da su osumnjičeni izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

  • 28
Predrag Koluvija Printskrin: Youtube

Specijalni sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor većinskom vlasniku kompanije "Jovanjica" Predragu Koluviji i ostalim osumnjičenim za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru.

Pritvor im je produžen na predlog tužilaštva za organizovani kriminal, po čijem su nalogu uhapšeni 14. oktobra, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Protiv Koluvije i još devet osumnjičenih je u toku istraga tog tužilaštva zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je po nalogu tužilaštva ušla na poljoprivredno dobro "Jovanjica" u blizini Stare Pazove, i kako je tada saopšteno, tamo pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

Zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.

(Telegraf.ra/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savo

    17. decembar 2019 | 18:03

    Ovakva odlika se mogla i ocekivati s obzirom na tezinu krivicnog dela.

  • Mrmot

    17. decembar 2019 | 13:12

    Nadležni rade svoj posao. Odgovorni za ovo moraju biti osuđeni na maksimalne kazne propisane zakonom,nema zaštićenih.

  • Bozidar

    17. decembar 2019 | 14:22

    Nadlezni organi ce odgovorno postupiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA