≫ 

Drogirani Srbin izazvao stravičnu nesreću u Barseloni: Beba stara 17 dana stradala u udesu!

Policija u krvi državljanina Srbije pronašla veću količinu metamfetamina i hašiša. U nesreći povređeni bebini roditelji i deda. Otac je u kritičnom stanju.

  • 19
Beba, nesreća Barselona, Srbin, droga Vozilo u kom je poginula beba uništeno do neprepoznatljivosti Printscreen/Youtube/LaVanguardia

Državljanin Srbije (42) osumnjičen je da je u utorak, pod dejstvom droge, izazvao tešku saobraćajnu nesreću u Barseloni u kojoj je poginula beba stara svega 17 dana.

Nesreća se dogodila na auto-putu nešto pre 19 časova, kada je neimenovani državljanin Srbije svojim vozilom otpozadi udario drugo vozilo u kom se nalazila porodica sa bebom. Automobil u kom je bila beba se odbio i udario u zaštitnu ogradu, usled čega se potpuno smrskalo.

Beba, nesreća Barselona, Srbin, droga Vozilo kojim je upravljao državljanin Srbije Printscreen/Youtube/LaVanguardia

Od siline udarca beba je preminula na licu mesta, dok su otac, majka i deda nesrećnog deteta prebačeni u bolnicu sa teškim telesnim povredama. Kako prenose lokalni mediji, otac je u kritičnom stanju.

Osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće prošao je sa lakšim povredama i priveden je odmah nakon što mu je ukazana lekarska pomoć. Prema nezvaničnim informacijama, u njegovoj krvi pronađena je veća količina metamfetamina i hašiša.

Zbog uviđaja, ovaj deo auto-puta bio je zatvoren duže od tri sata.

Video: Užasan sudar na auto-putu u Češkoj

(I. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA