≫ 

Poznato stanje Strahinje Erca posle pokušaja ubistva: Mačete nisu oštetile vitalne organe

Mačete i bejzbol palice su oštetile meka tkiva, ali na sreću vitalni organi su prošli bez težih oštećenja

  • 3
Strahinja Erac, Zavetnici Printskrin: Youtube/Bojan Bojanić

Zdravstveno stanje Strahinje Erca, predsednika Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici, koji je napadnut bejzbol palicama i mačetama, pri čemu je zadobio nekoliko teških povreda, je stabilno i uspešno se oporavlja na Hirurškom odeljenju Opšte bolnice "Studenica".

- Mačetom su povređena meka tkiva, odnosno mišići i prava je sreća da mu u takvom napadu i takvim sredstvima nije povređen nijedan vitalni organ. Odmah nakon povreda zbrinut je na naše Hirurško odeljenje, pružena mu je odgovarajuća medicinska pomoć i oporavak teče na zadovoljavajući način - rekao je dr Zoran Mrvić direktor kraljevačke bolnice.

U saopštenju Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici Kraljevo se navodi ,,da je na predsednika Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici izvršen klasičan pokušaj ubistva".

Opšta bolnica Studenica, Kraljevo Opšta bolnica Studenica, Kraljevo/ Foto: RINA

Auto kojim je upravljao Erac presretnut je sa dva automobila u ulici Dimitrija Tucovića u Kraljevu, a Ercu je osam ljudi, koji su imali fantomke i bili naoružani bejzbol palicama i mačetama, nanelo nekoliko teških telesnih povreda. Srpska stranka Zavetnici najoštrije osuđuje napad i nada se da će nadležni organi u što kraćem roku pronaći počinioce i da će oni biti privedeni pred lice pravde“, navodi se u saopštenju koje je potpisao predsednik Gradskog odbora stranke Ivan Damjanović.

Pripadnici Policijske uprave Kraljevo odmah po pozivi izašli su na lice mesta i o tome je obavešteno i nadležno tužilaštvo, rečeno je u kraljevačkoj policiji.

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzonii

    23. decembar 2019 | 11:02

    Eeee, nekad je bar bila "pandurska" drzava, pa si znao odakle opasnost stize. A sad ovi bre sa macetama i fabtomkama, ne mogu da se otrgnem utisku da nazadujemo i da cemo uskoro da podsecamo na Mexico City. Jednog jutra cemo izaci na ulicu i videcemo necija tela kako vise sa mosta, i nece nam biti cudno. Srbijo, dno si dotakla, ispod je samo metar mulja!

  • Kraljevo

    23. decembar 2019 | 11:44

    Ne bih bas reko da je tako bilo, ko se macetom igra kuče ga ujeda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA