Nikolina (17) sahranjena na groblju u Odžacima: "Rano je poletela, ali je brzo i pala"

Devojčica je preminula u subotu, najverovatnije od posledica konzumiranja droge

  • 24
Nikolina Foto: Facebook

Na groblju u Odžacima u ponedeljak je sahranjena Nikolina S. (17), koja je umrla u subotu, 21. decembra, najverovatnije od posledica konzumiranja droge. Nikolina je oko 7.30 ujutro nađena sklupčana ispod bicikla na ulazu u svoju porodičnu kuću. Hitno je prevezena u somborsku bolnicu, ali joj nije bilo spasa.

Policija je uhapsila S. R. (26), zvanog Stiv, iz Odžaka, pod sumnjom da je Nikolini omogućio korišćenje droge. Navodno je Nikolina kod njega provela noć, posle koje nije uspela da uđe u kuću.

Za nesrećnu devojku njeni vršnjaci kažu da su svi znali da se još od osnovne škole drogirala pušeći marihuanu, a poslednjih godina bila je navodno na heroinu. Njeni roditelji imaju troje dece iz prethodnih brakova, a Nikolina je najmlađe od njihovo troje dece iz zajedničkog braka.

Nikolina Nikolina S. Foto: Facebook

- Njeni roditelji jesu dobri ljudi, majka radi u tri smene u fabrici, a otac je univerzalni majstor po kućama i po terenima, ali su je negde "ispustili". Bežala je od kuće, a pušila je cigarete kad je išla u drugi razred osnovne škole. Kad je ocu skrenuta pažnja na to, on je raširio ruke i rekao: "Ne znam šta da joj radim" - priča jedan od poznanika porodice.

Drugi sugrađani smatraju da je Nikolina bila žrtva lošeg društva.

- Bila je divno dete, komunikativno, ali je iz te druželjubivosti i spremnosti da učini nešto neobično verovatno lako posegla za drogom, od koje više nije mogla da se otrgne, iako pričaju da je pokušavala da se odvikne - kaže nam jedna komšinica.

Ona ističe da je Nikolina bila od one dece koja brzo odrastu i misle da je ceo svet njihov.

Droga, heroin, presretanje Stanovnici Odžaka kažu da je njihov grad prepun droge i da se tačno zna ko je diluje Foto: MUP

- Bila je lepotica. Izgledala je starije od svojih vršnjaka. Rano je poletela, ali je brzo i pala. To je strašna tragedija za njene roditelje, ali ako su znali da se drogira, morali su znati i da to neće izaći na dobro - kaže ova žena.

Mladi Odžačani navode da je njihov grad prepun droge i da se "zna ko su krupne zverke" za prodaju narkotika, ali je, kažu, uhapšen sitni diler Stiv, takođe uživalac opijata.

U Policijskoj upravi u Somboru kažu da tačan uzrok smrti 17-godišnje Odžačanke i dalje nije poznat, jer još nisu stigli rezultati obdukcije. Tek na osnovu njih, tužilaštvo u Somboru će preduzeti dalje mere.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милош

    23. decembar 2019 | 23:04

    Степен ограничености данашње омладине, је забрињавајућ, без ширине, без здравог погледа, разума, затупљени фб.ријалити старлетама, брзим животом, увек негде касне и на крају нигде не стигну.

  • OCAJNI RODITELJ

    24. decembar 2019 | 07:38

    Tragedija... I sta dalje? Zakon propisao da ne smem dete ni da pogledam popreko. Treba li pozeleti istu sudbinu tom sto je taj zakon propisao ? Podviti rep pred rodjenom decom I cekati ovako nesto ? NIKAD NIKA NIKAD. Bolje u zatvor da idem samo da su zivi I izdravi a vi " gospodo" unistavajte porodice , decu itd itd.

  • Jasno

    23. decembar 2019 | 23:10

    Kad vidim ove pirsinge na ustima, nosu, obrvama, jeziku...sve je jasno, nema dalje, propast.Ali me zanima vide li to roditelji tih osoba?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA